Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai ca... o sa iau best :))

Speed, te rog eu mult, fara posturi de genul, ca iar ne inchide topicul si cred ca o sa asteptam 1 luna sa-l redeschida.

@, o sa fiu acolo, sper sa nu facem din nou pe aeroportul parasit.

@, bafta Rozay, si eu o sa vreau sa dau test cu tine, deci o sa fac jumate jumate cu Thunder :)). Succes :)

Edited by DGS AlexCyo

Succes pe mai departe ne mai vedem in joc

Good luck thunder( if i come back in ng i wanna take the test with you),omer good luck and sexy gingi see ya on freq

Succes carl,buntz,erow,gabriel ,silence( ne mai vedem noi la war :)) ) ,magie,bineinteles only si mai sunt multii altii.

rank 1 stati la jail ca pentru cand vin la jail sa ma predau dupa rob ca vreau arrest.

aaaa si era sa uit inca nu am primit poneiu si 1kk,ei bine vreau macar poneiu :D

haha good luck gingi :) , and you know that im sexy, :) , and finally i did the good report :)

Am avut 62 de puncte sper la mai multe pe viitor.

Stim si noi sa ne uitam in topicul "Raport de activitate"

Voi chiar nu intelegeti sa nu mai faceti posturi aiurea? Eu nu vreau sa fie iar inchis acest topic, poate uneori ai nevoie de el sa anunti ceva si e inchis. Postati daca aveti ceva important de spus sau o idee constructiva. Ce drq, parca suntem turci...

Buna seara colegi!

Nu uitati ca avem war la 20; haideti in game ca ne da Teylo in urmarire :))

Din pacate nu s-a mai tinut niciun war. Noi am fost prea putini, 3 la numar. Eu, Wheeljack si Erow. Cei din LSPD erau vreo 15, am pierd cu 3-0 prin neprezentare. Poate altadata :)

Salut! Imi pare rau ca nu am putut veni si eu la war, nu am fost acasa...

Am reusit si eu sa imi repar pc-u si ne auzim in game..ma pun la facut raport..

S-au schimbat multe de cand nu am intrat..

O sa imi recastig activitatea, maine merg sa imi mai cumpar ceva piese la pc sa il fac mai bun.

Ne auzim in game..

Am revenit şi eu din vacanţă şi sunt foarte surprins să văd acest topic deschis.

O să-mi încep şi eu activitatea ca "rank 2". Mi-a fost dor să alerg după suspecţi.

Voua va merge sa intrati in game si sa iesiti din casa? Mie cand ies din casa mi se blocheaza si trebuie sa dau restart la pc. :|

A fost rollback, pe mine nu m-a afectat, astazi am avut treaba si am prins doar 2 ore in game :))

O sa intru acum sa vad daca s-a schimbat ceva, si cu siguranta s-a schimbat, ca nu opreau degeaba serverul.

Edited by DGS AlexCyo

Salutare colegi. O sa fiu si eu plecat in jur de o saptamana, sa aveti grija de voi, sper sa mai pot intra si in seara aceasta pe server. Ne mai auzim noi! :*:D Pana atunci aveti grija de voi si de restul colegilor.

OnTopic:

@, Welcome back :*

@, Succes la antrenament !

Sper să îmi revin după şocul pe care l-am suferit şi intru ingame să mai fac nişte puncte, poate facem nişte echipe pentru robberi.

OffTopic:

Deci azi cred că am suferit un atac de cord ( de nervi nu de alta ).Mă întâlnesc cu o fată la sală, care făcea toate grupele musculare într-o zi şi prost ce naiba, nici eu când eram începător nu făceam aşa.Am ajutat-o unde avea nevoie, şi mă rog la mai multe aparate şi a început să mă ţină de vorbă.După vreo 20min de vorbă, îmi zice că o cheamă Andra , şi că stă într-un cartier foarte aproape de mine.Şi cam de aici începe, m-a rugat frumos să o ajut, să o antrenez că este începătoare şi restu.Mă sună sâmbătă seara şi duminică seara să îmi aducă aminte că luni are nevoie de mine.

Duminica pe la ora 2:00 AM ( NOAPTEA !!!! ) văd un mesaj de la ea , ( Nu pesesc :-* ), deci când s-a auzit mesaju la ora aia , am sărit ca în Rambo 4 din pat pe covor cu burta la pământ, credeam că era al II-lea război mondial.Îi trimit mesaj , De ce naiba m-a trezit ?? şi mi-a zis că din greşeală.....( Aveam tensiunea 48 şi pulsu 2000 la momentu de faţă )

A doua zi dimineaţa o sun ( ea nu poate să vină seara la sală, din nu stiu ce motive ) şi ne dăm întâlnire la o staţie comună ca să mergem la sală.Îmi zice că ajunge în 5min la staţia respectivă.O aştept 10min,15min şi apoi mă sună ( Vezi că am plecat cu autobuzu ) , deci aici mi-a dat în cap.Iau un taxi să merg la sală , şi când ajung ea alerga la bandă ....... ( Deşi noi discutasem la telefon să ne facem un antrenament comun ) . O întreb de ce nu m-a aşteptat, şi cica "mă grabeam" , în momentu ala :O .

A 2-a întrebare a fost, dar cu antrenamentul pe care l-am discutat ? Păi ştii că m-am hotărât să îmi fac singură un antrenament , şi pe care l-am scris pe hârtie.

Am tras aer adânc în piept , adică heh ( Eu vin special pentru tine să te antrenez , şi tu începi cu Păi ???? ) şi apoi i-am zis că e ultima dată când mai vin dimineaţa pentru că nu am timp, deci în momentu ala îmi venea să o bag şi să o scot, ţeapă mai mare ca asta nu mi-am luat nici de la Melinte , LMFAO.

Deci în sâmbăta aia, parcă mă venera şi mă implora să o antrenez., acum wtf :))

Mă rog , ty God că ea vine dimineaţa şi eu seara.

*Ea este blonda , ca să ştiţi la ce ma refer :)))

**O să-i pun şi nişte pile la antrenorul chef ( chit că , cu el am făcut antrenamentul ei , toti 3 eram de faţă ) , dacă e aşa neam prost şi nu ştie să respecte .

Salut baieti, imi cer scuze pentru inactivitatea mea am niste probleme cu internetul. Sper ca de saptamana viitoare sa merga totul ok si sa ma apuc serios de treaba. Stiu ca sunt nou in factiune si deja ma simt ca acasa. Imi place ca stiti sa lucrati in echipa si nu sunt certuri si discutii cum sunt in alte factiuni. Sper sa raman cat mai mult timp in factiune si sa ne intelegem cu toti.

Mult succes tuturor la raportul pe saptamana asta.

Salut baieti! Cea mai grea zi din saptamana: luni e aproape gata :))

@Majestikk: Asta este :)). Asa sunt unele fete; te cauta cand au nevoie de tine dupa te lasa balta :))

Wow ce poveste romantica :)) peste 2-3 zile o sa umblati unu dupa altu o sa aveti relatii si dealea..

In rest ce mai faceti?

Am vazut ca e down serveru...astept sa revina sa pot intra sa imi fac si eu raportu..

Am si eu o problema ma poate ajuta cineva? adica cu FRAPS nu pot sa filmez mai mult de 30 de secunde..si de ce? habar nu am..sper sa ma puteti ajuta add idu meu de mess deydeyucu@yahoo.com sau doar deydeyucu cum vreti :))

@, Rămân la profesoare :P

Şi cu problema ta, încearcă să descarci versiunea full de la fraps dacă vrei să filmezi mai mult timp.Sau poţi încerca bandicam,consuma x10 mai puţine resurse şi spaţiu.

Welcome , aveti grija ce postati aici , nu e topic de spam Only a inchis topicul in jur de 2 saptamani si va trece la sanctiuni in game daca mai vede post-uri aiurea.

@Asta e pentru cei noi intrati sa vada si ei.

Rank 1 sa aveti /timestamp in permanenta la jail

Punish intre 300-250-200-150-100-50.

Salut la toata lumea. Nu stiu cui sa-i multumesc prima data pentru sansa de a fi om al legii. Sper sa nu dezamagesc !

Salut tuturor, va multumesc mult pentru sansa acordata, sper sa nu dezamagesc pe nimeni si sa va fac mandrii de mine :)) .

Welcome celor care au intrat sau urmeaza sa intre! Sper sa ne intelegem foarte bine si sa va acomodati repede. Daca respectati regulamentu si aveti mereu dovezi, nu trebuie sa va ingrijorati.

Edited by Aragorn

Salut ce faceti?

In primul rand vreau sa le urez bun venit celor noi! Sa nu abuzati de functie si sa nu faceti prostii.

In al 2-lea rand sunt nob si intru in game sa imi fac raport! Ne auzim acolo!