Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dragi colegi, cu aprobarea liderului nostru, , vreau sa impartasesc cu voi cateva desene de-a lui @Snizel, n-o faceam daca nu-mi spunea ca el e praf si nu stie sa desenze sau ca desenele pe care le faci sunt naspa. Aici este o parte foarte mica din pachetul lui. Uitati-va la ele si lasati un raspuns sa vada si el ca sunt prea frumoase :). Apropo, nu vreau sa interpretati acest post in moduri d-alea naspa, vreau doar sa-i arat ca din punctul nostru de vedere treaba sta altfel.

Dragi colegi, cu aprobarea liderului nostru, , vreau sa impartasesc cu voi cateva desene de-a lui @Snizel, n-o faceam daca nu-mi spunea ca el e praf si nu stie sa desenze sau ca desenele pe care le faci sunt naspa. Aici este o parte foarte mica din pachetul lui. Uitati-va la ele si lasati un raspuns sa vada si el ca sunt prea frumoase :). Apropo, nu vreau sa interpretati acest post in moduri d-alea naspa, vreau doar sa-i arat ca din punctul nostru de vedere treaba sta altfel.

Daca sunt facute de el.. ce pot sa zic. Felicitari SNITZEL, sunt reusite ;)

Daca sunt facute de el.. ce pot sa zic. Felicitari SNITZEL, sunt reusite ;)

Totul ii apartine in proportie de 100%, trust me guys :)

Eu nu inteleg de ce nu ii plac :)), probabil le priveste din alta perspectiva, cine stie :-??

M-as multumi sa fac macar jumate din alea :)) Sunt foarte reusite, felicitari !

Snizel, sunt foarte reusit, felicitari. Fiind privitor, le abordez in mod subiectiv si imi plac, ai mana, doar ca la hasura mai trebuie sa exersezi putin: 1. La cea mai inchisa culoare nu ar trebui sa apara urmele asa stridente (La desenul numarul 13 ti-a iesit foarte bine, in schimb, la primul desen mai raman urme 2. Nu mai da cu degetul.

member='DGS AlexCyo'], el le apreciaza in mod obiectiv si ca sa scoata tot ce-i mai bun trebuie sa fie cat mai rau cu el insusi.

@Snizel, sincere felicitari si chiar ai talent, pacat ca arta adevarata nu este apreciata, monetar vorbind.

Totul ii apartine in proportie de 100%, trust me guys :)

Eu nu inteleg de ce nu ii plac :)), probabil le priveste din alta perspectiva, cine stie :-??

Nu-i plac ca este creatia lui, din perspectiva lui nu sunt perfecte, iar el sigur asta vrea de la desenele lui, perfectiune.

Mie personal imi plac, felicitari Snizel.

Felicitari, sunt foarte frumoase! @@Snizel, daca reusesti sa faci una cu un lup, sau cu un cap de lup, esti cel mai tare

Salutare baieti!

M-am intors si eu de la meci si sunt foarte ragusit.

Chiar daca nu ne-am calificat, Petrolul a reusit sa obtina o victorie mare impotriva unei echipe din Marea Britanie.

Mi-am terminat si eu raportul, dar cred ca-l voi posta maine seara.

Edited by Aragorn

Ti-am zis de 5 ori sa nu le postezi, esti extrem de noob...

Alexcyo nu a explicat totul asa cum trebuia, nu vreau sa primesc merite pentru ceva ce nu e al meu sau sa fiu interpretat gresit. Desenele sunt facute de mine, dar conceptul original nu e al meu, eu doar am reprodus anumite imagini, deci nu este vorba de talent la desen.. Va multumesc foarte mult pentru aprecieri si chiar ma simt foarte flatat de ce ati spus, dar nu am asa multe merite pentru ele.. Nu am talent, e ceva ce poate face oricine cu putin exercitiu, si nici macar nu sunt asa de bune, se poate mult mai bine.. Cu toate astea, n-am spus ca nu imi plac, doar ca nu au iesit asa cum as fi vrut eu. De asta nici n-am vrut sa le fac publice ^^, acum ma simt putin aiurea ca au fost puse aici :)).. Eu imi tin desenele pentru mine (am putin peste 100 de desene, din cate imi amintesc), le fac din placere si fac asta destul de rar..

Multumesc din nou <3.

@, multumesc pentru sfat, stiu ca sunt probleme la hasura :)), nu am destula rabdare (le fac relativ rapid, cel mai mult cred ca mi-a luat primul desen, aproximativ doua ore). Le hasurez repede din lipsa de rabdare si culoarea nu e destul de intensa pentru ca nu am creioanele potrivite, folosesc doar creioane HB (tipul standard) si de obicei sunt si alea de proasta calitate, dar lucrez cu ce am.. As vrea sa am talent, da' nu e asa. Stiu, totusi, ca se poate mai bine.. In prezent desenez de ~2 ani, cam o data pe saptamana sau la doua saptamani, nici nu fac exercitii indeajuns de frecvent. O sa incerc sa fiu mai atent si rabdator la hasurat..

@, o sa incerc, mersi de idee. :P

Alexcyo nu a explicat totul asa cum trebuia, nu vreau sa primesc merite pentru ceva ce nu e al meu sau sa fiu interpretat gresit. Desenele sunt facute de mine, dar conceptul original nu e al meu, eu doar am reprodus anumite imagini, deci nu este vorba de talent la desen.. Va multumesc foarte mult pentru aprecieri si chiar ma simt foarte flatat de ce ati spus, dar nu am asa multe merite pentru ele.. Nu am talent, e ceva ce poate face oricine cu putin exercitiu, si nici macar nu sunt asa de bune, se poate mult mai bine.. Cu toate astea, n-am spus ca nu imi plac, doar ca nu au iesit asa cum as fi vrut eu. De asta nici n-am vrut sa le fac publice ^^, acum ma simt putin aiurea ca au fost puse aici :)).. Eu imi tin desenele pentru mine (am putin peste 100 de desene, din cate imi amintesc), le fac din placere si fac asta destul de rar..

Multumesc din nou <3.

@, multumesc pentru sfat, stiu ca sunt probleme la hasura :)), nu am destula rabdare (le fac relativ rapid, cel mai mult cred ca mi-a luat primul desen, aproximativ doua ore). Le hasurez repede din lipsa de rabdare si culoarea nu e destul de intensa pentru ca nu am creioanele potrivite, folosesc doar creioane HB (tipul standard) si de obicei sunt si alea de proasta calitate, dar lucrez cu ce am.. As vrea sa am talent, da' nu e asa. Stiu, totusi, ca se poate mai bine.. In prezent desenez de ~2 ani, cam o data pe saptamana sau la doua saptamani, nici nu fac exercitii indeajuns de frecvent. O sa incerc sa fiu mai atent si rabdator la hasurat..

Snizel, daca vei reusi sa faci un desen cu ideea pe care ti-am dat-o sa mi-l trimiti prin PM te rog.

Sa stii ca nu este chiar asa usor sa desenezi dupa unele imagini/poze etc. Cunosc si eu pe cineva care mai desena dupa anumite poze/imagini si trebuie sa fi foarte atent la detalii, altii nu reusesc sa scoata la fel desenele nici daca folosesc indigo.

Edited by Aragorn

Multumesc din nou <3.

Ba, acum ma simt si eu prost..am vrut sa scot in evidente doar reproducerile tale, nu vroiam sa iasa rau. Imi pare rau :|

Am plecat la antrenament, apropo de antrenament, in seara asta la 20:00 sa fiti pe felie, daca puteti. Daca nu, cerere.

Ba, acum ma simt si eu prost..am vrut sa scot in evidente doar reproducerile tale, nu vroiam sa iasa rau. Imi pare rau :|

Am plecat la antrenament, apropo de antrenament, in seara asta la 20:00 sa fiti pe felie, daca puteti. Daca nu, cerere.

Eu am fost pe felie cel mai bun la rank 1-2 cu rustler :))

Am stat 20 de minute in aer si nu ma doborat nimeni..totusi a fost frumos :D

Eu intru in game am postat raportu aseara..si acum intru fac niste afaceri...

Bafta baietii, ne auzim peste o saptamana, sa aveti grija de voi, spor :*

Spor, distractie placuta. Sa ne aduci un suvenir ceva :))

Am facut vreo 32 de puncte in seara asta la raport, ne auzim maine. Sper sa ajung la sedinta / antrenament.

Raportul paznicului in inchisoare Nr 1.

Raport intocmit de membrul National Guard: HaoS.

Rank: 1 (Private)

În decursul acestei saptamani mi-am facut datoria astfel:

Numarul de detinuti care au primit punish: 55 - http://imgur.com/a/lTmvx

Numarul de arestari facute in jail: 9 - http://imgur.com/a/6gLLx

Numarul de detinuti scosi pentru heal: 24 - http://imgur.com/a/dpG0E

Numarul total de puncte acumulate: 88

Rapoarte anulate: 0

Observatii: Momentan nicio observatie asupra raportului prezentat mai sus.

Mentiuni: Sper sa fie bine.

Obiective pe viitor: Sa-mi fac rapoartele bine, fara sa am parte de vreun incident neplacut.

Raport de activitate National Guard - Saptamana a 61-a - 25.08.2013 - 31.08.2013

Don.TiTo *- raport anulat( poza cu uncuff (aiurea) la heal)

HaoS - 88

GeorgeT - 135

TheBlackHawk97 - 129

Mr.SwaG - 172

JomeS - 61

XiseR - 224 [beSt]

Membrii invoiti de la raport

Bony_Be

bynuMMM

[sQ]SpeeD

Membrii care nu au postat raportul(Faction Warn)

HaoS

Atentie!: Cei care fac best saptamana viitoare treceti 2 rapoarte in loc de 1.

*

Cateva observatii:

1-Nu mai folositi postimage,folositi doar imgur,photobucket sau picassa.

2-Incercati sa nu mai faceti ss cu scroll up sau cand ati ajuns la bar. Dupa parerea mea cel mai bun site este imgur.

3-Numai punish 50,100,150,200,250,300 intra la raport.

5-Atentie la pozele dublate de la copierea in foldere.

6-Mereu trebuie sa aveti /timestamp.

Putina atentie te rog WaZzZup

Edited by pH HaoS

Spor, distractie placuta. Sa ne aduci un suvenir ceva :))

Am facut vreo 32 de puncte in seara asta la raport, ne auzim maine. Sper sa ajung la sedinta / antrenament.

Putina atentie te rog WaZzZup

Era de ajuns sa imi dai pm cum ai facut-o , nu sa faci atata tam tam. Orice om poate gresii.

Edited by WaZzZup

Salutare. Chiar dacă nu are legătură directă cu departamentul vreau să vă urez 'La mulți ani' alături de B-Zone.

Pentru mine este a 4-a aniversare alături de B-Zone.

Salutare. Chiar dacă nu are legătură directă cu departamentul vreau să vă urez 'La mulți ani' alături de B-Zone.

Pentru mine este a 4-a aniversare alături de B-Zone.

Pentru mine e a 3-a, dar cand am prins-o pe prima eram un nab si aveam doar cateva zile pe server.

Am rupt cateva robburi in seara asta cu Blade si cu Catalin1994. Cam saraca seara asta la robburi, speram ca maine se vor da mai multe.

Noapte buna, ma duc si eu la somn.

Edited by Aragorn

Era de ajuns sa imi dai pm cum ai facut-o , nu sa faci atata tam tam. Orice om poate gresii.

Dap, scuze. Cateodata sunt prea perfectionist, greseala mea.

Oricum dupa vreo 2 ore, svul era la 500 de playeri ..

Pai stii cum e romanul, cand se da ceva gratis, buluc toti in fata :))

Sper sa se mai dea RP-uri maine. Ma bag la somn in curand, raportul il am gata, aveti grija de voi :D

Mda cat noroc pe mine :XN

nu imi merge serveru la uni le merge..

Ieri nu am fost acasa sa iau lvl up acum nu merge server :X ahh ce noroc pe mine :X

Salutare baieti. Acum am ajuns si eu din concediu acasa. Va doresc o seara placuta si ne auzim pe server. :D