Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

ok give me adress and i will think about it :))

Don't belive this guy, he is not trustworthy.

Apropo, fain antrenament CarL. :*

Bai Carl, :-J smecher esti tu ma serios :-J ce vrei ba sa iti fac daca nu am stiut ca nu am licenta de zbor? tu crezi ca stau ca tine non stop pe samp?? am si o viata reala nu ca tine una virtuala :-J . Te felicit ca m-ai scos cu FP ! Omg ce oameni de 2 bani sunt uni!

@, Ma vezi tu pe mine in game 25/24 h in game? Ne cunoastem de ne dam cu parerea unul de altul?

Nu cred, vezi-ti de mucii tai.

Altadata nu intra intr-un departament daca nu esti capabil.

Te pwp-p@p@. + report. :*

Nu cred ca e cazul sa apelam la injurii si jigniri, doar pentru un rahat de joc, ca s-o dam pe fata. "Temele" se fac cu cateva zile inainte, adica revizuirea activitatilor si a celor necesare acestora. Ca la scoala, iti trebuie caiet si pix. Asa si la antrenamente, iti trebuie arme si licente.

Don't belive this guy, he is not trustworthy.

Apropo, fain antrenament CarL. :*

why i am not trustworthy ??

because i am not romanian ?

Bai Carl, :-J smecher esti tu ma serios :-J ce vrei ba sa iti fac daca nu am stiut ca nu am licenta de zbor? tu crezi ca stau ca tine non stop pe samp?? am si o viata reala nu ca tine una virtuala :-J . Te felicit ca m-ai scos cu FP ! Omg ce oameni de 2 bani sunt uni!

Nu ma asteptam sa iesi chiar tu cu FP din factiunea asta :)) bafta.

@, Ma vezi tu pe mine in game 25/24 h in game? Ne cunoastem de ne dam cu parerea unul de altul?

Nu cred, vezi-ti de mucii tai.

Altadata nu intra intr-un departament daca nu esti capabil.

Te pwp-p@p@. + report. :*

Mi-a placut replica asta, ai foarte mare dreptate si-o sa te pup pentru asta :*, dar non-stop inseamna 24/24, nu 25/24, slabule, hahahah =))

Edited by DGS AlexCyo

why i am not trustworthy ??

because i am not romanian ?

I think he spoken with you about haos.

Yeah, i was speaking about haos.

Yeah, i was speaking about haos.

Yeah, he spoke of his girlfriend :))

Neata baietasi de baieti, cum va simtiti in aceasta dimineata? Eu m-am trezit la 10:28 si e week-end, cand eram la scoala ma trezeam la 11 :))

O sa-mi postez si eu raportul si pe langa asta cei care v-ati postat raportul, cum zice Erow ,,Uitati-va cu ATENTIE peste poze", acestea fiind spuse, bafta.

@, incultul =))

Edited by DGS AlexCyo

Salut nu am mai postat de mult aici

Cum a fost aseara la antrenament? eu m-am simtit rau si nu am putut veni

Dati un + aici va rog frumos daca toate departamentele au ceva misto sa avem si noi... http://forum.b-zone.ro/topic/165744-propunere-national-guard/

Eu merg ca am niste treaba pe afara ne auzim.

Salut nu am mai postat de mult aici

Cum a fost aseara la antrenament? eu m-am simtit rau si nu am putut veni

Dati un + aici va rog frumos daca toate departamentele au ceva misto sa avem si noi... http://forum.b-zone....national-guard/

Eu merg ca am niste treaba pe afara ne auzim.

Ar fii fost ceva sa fie TANK doar pentru leader National Guard si Subleader ATAT. Adica lead PD sa nu poata intra sau etc.

Anyway nu vad cu ce ne-ar ajuta un tank exceptand faptul ca as distruge tot serverul de as intra in el.