Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru war-uri,daca prindeam atac pe RDT luam LS-u dar asta e...poate data viitoare.

S-a modificat metoda de war ? Mai nou se merge doar cu un membru la war...tare.

Pai da' nu ? Data viitoare il punem pe unu' din noi sa mearga singur, activat. Sa moara cipilan de nu castigam :X:))

Ne auzim maine. Noapte buna !

Multa bafta in continuare Verdant Family, cariera mea in mafii se termina aici. Imi pare rau ca am terminat-o asa urat dar asta este...neatentia. Usor usor o sa ne prinda pe toti "codatii". Va doresc multa bafta si sa duceti Verdant acolo unde trebuie sa fie, cu respect NesTea !

Multa bafta in continuare Verdant Family, cariera mea in mafii se termina aici. Imi pare rau ca am terminat-o asa urat dar asta este...neatentia. Usor usor o sa ne prinda pe toti "codatii". Va doresc multa bafta si sa duceti Verdant acolo unde trebuie sa fie, cu respect NesTea !

Bafta mai departe Nestea,ce sa faci asa e cand ai dusmani din pacate pe aia ca trag cu m4 ca si cu minigunu nu-i vede nimeni dar asta e.Oricum aici a fost greseala voastra asta e clar.

Bafta si tie Rendark.

Felicitari pentru warurile de astazi baieti... Nestea si Rendark, pacat.. succes mai departe.

Un mic rezumat al killurilor de astazi de la war. @1080HD

http://www.youtube.com/watch?v=84RaCRayQ1I&feature=youtu.be[/url]

Ai grija ma ca poate te trezesti si tu cu ban ca tragi prea bine :)).

Cum am mai fost odata, nu m-as mira sa mai primesc si a doua oara :-J.

Ba, e smecher, n-am ce zice :)) Ti-am dat like pe youtube.

Auzi, imi zici si mie programu cu care filmezi te rog? :D Si daca imi poti da si modu sa vezi cand iti scade hp ai o bere:))

Playclaw Edited by RiekeR xD

Felicitari pentru warurile de astazi baieti... Nestea si Rendark, pacat.. succes mai departe.

Un mic rezumat al killurilor de astazi de la war. @1080HD http://www.youtube.com/watch?v=84RaCRayQ1I&feature=youtu.be

Ai grija ma ca poate te trezesti si tu cu ban ca tragi prea bine :)).

Un mic rezumat al killurilor de astazi de la war. @1080HD

http://www.youtube.com/watch?v=84RaCRayQ1I&feature=youtu.be[/url]

Cum am mai fost odata, nu m-as mira sa mai primesc si a doua oara :-J.

Ba, e smecher, n-am ce zice :)) Ti-am dat like pe youtube.

Auzi, imi zici si mie programu cu care filmezi te rog? :D Si daca imi poti da si modu sa vezi cand iti scade hp ai o bere:))

O.o

Ma simt cam confuz, dar nu eu am luat aceasta decizie, ci Kelton...

Nici nu stiu de unde sa incep. In primul rand vreau sa-i multumesc lui Pharell si lui Rieker ca pentru ca au avut "grija" de mine cand am fost "mic" si pana am crescut mai "mare". Le multumesc si colegilor de asemenea, cuajoritatea dintre voi m-am inteles bine si sper ca asa va ramane. Si imi pare foarte, foarte rau ca v-am dezamagit. Ca un ultim cuvant am sa va doresc succes mai departe in cucerirea LS-ului. Imi pare rau ca nu o sa fiu la acel war can luati ultimul turf, dar n-am ce face... Si probabil ca ma voi intoarce in acest gang ca m-am simtit foarte bine. Succes !

EDIT: Pharell, cand ajungi acasa, intra pe skype si suna-ma cat mai repede ! //Motivul banului --> http://i.imgur.com/fHqRrk2.jpg

Edited by RendarK