Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine 06.11.2013 ora 19:45 vreau sa fiti in numar cat mai mare la HQ pentru war-uri.Daca nu puteti ajunge faceti o cerere de invoire .

Topic inchis sa vada toata lumea .

CINE NU ESTE MAINE LA WAR = FACTION WARN

**Daca suntem la fel ca astazi nu o sa fie deloc bine.

Edited by SPRITES

Baaaa Rieker.xD lasa frate setul de coduri la buton...ai fi tu bun dar nici chiar asa 3 GLOANTE de tec = mort? laso naibi de treaba.. si voi ADMINI ziceti ca e curat ... nu inseamna ca la /aimtest nu iese nimic gata e cel mai bun. Datii TP faceti multe teste ..Asta e ca si TraTecyy ..el ia dat setul de coduri.. asa ca adminilor mai multa ACTIVITATE!

Laso naiba ba de treaba pana la urma e un joc...

JOACA CINSTIT!

Edited by DR DevilxD

@@DR DevilxD,

=))) imi place de tine copilule.

Nu stiu care a luat ban pentru aim...

Ai report bafta.

Edited by MC dariuS

Baaaa Rieker.xD lasa frate setul de coduri la buton...ai fi tu bun dar nici chiar asa 3 GLOANTE de tec = mort? laso naibi de treaba.. si voi ADMINI ziceti ca e curat ... nu inseamna ca la /aimtest nu iese nimic gata e cel mai bun. Datii TP faceti multe teste ..Asta e ca si TraTecyy ..el ia dat setul de coduri.. asa ca adminilor mai multa ACTIVITATE!

Laso naiba ba de treaba pana la urma e un joc...

JOACA CINSTIT!

OFF:Prietene dute si plangi la alta masa, ca n-am marunt sa-ti dau.

ON: Antrenamentul din aceasta seara nu s-a tinut. Maine vreau sa fiti cat mai multi ONLINE , o sa facem cateva activitati.

Tu vorbesti bai Frate? care ai luat ban pentru AIM cand erai lider pe contul de Rieker.

Crezi ca amu ai fi asa bun?

Daca nu sti despre ce e vorba, mai bine taci din gura aia. Cand o sa ai experienta mea in mafii ma suni si stam de vorba.

Edited by MC RiekeR

OFF:Prietene dute si plangi la alta masa, ca n-am marunt sa-ti dau.

ON: Antrenamentul din aceasta seara nu s-a tinut. Maine vreau sa fiti cat mai multi ONLINE , o sa facem cateva activitati.

Tu vorbesti bai Frate? care ai luat ban pentru AIM cand erai lider pe contul de Rieker.

Ba copile iesi acasa.Nu mai posta aiurea daca nici macar nu sti despre ce e vorba ai report Bafta

@@DR DevilxD, S@L nebun, ce zici tati? Am vazut ca te`au parlit pentru ca dadeai prea bine si erau invidiosi pe tine :* inteleg ca sunteti ofuscati dar nici chiar asa si pana la urma nu e vina lu` rieker ca tu tii deagle invers si mori mereu si cu aim si fara am vazut ca dadeai la fel :D si incercati SA NU MAI VORBITI FARA SA STITI DESPRE CE E VORBA, EU STIU CA VOI SUNTETI BUNI DAR NOI NU VA LASAM SA VA ARATATI ADEVARATA VALOARE :* CAND PIERDETI MEREU GASITI ACELASI MOTIV CA "AU CODURI FRATE"

In fine, am ajuns si eu de afara ne auzim in game :*

Ce de posturi in ultima vreme...asta inseamna sa fi cel mai bun,daca la waruri nu reusesc sa ne faca fata macar la facut posturi sa ne intreaca si ei...:-J,oricum verdant tot va ramane o forta cu si fara posturile voastre ;).

Noapte buna.

Nu am mai trecut de mult pe la topicul de discutii. Se cam lasa cu posturi pentru ca suntem cea mai buna mafie de pe server, asa ca trebuie sa ne pazim spatele si sa incercam sa ne controlam in anumite situatii. Aveti grija, toti ne pandesc si incearca sa ne dea afara unul cate unu ca sa ne despartim. Trebuie sa ramanem uniti pentru ca am ramas majoritatea aceeasi membrii de pe vremea lui Pharell si am legat o prietenie si incepem sa colaboram din ce in ce mai bine, incepem sa stim sa jucam in echipa, ceea ce este un plus foarte mare, sa poti controla 20 membrii si sa iasa treaba bine.

Mare grija, suntem vanati :)).