Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dedey, ce-i cu reportul ăla? Chiar așa s-a ajuns? Să dai report pe colegi? Foarte mișto, n-am ce spune. LS-ul va fi al nostru la paștele cailor :-J

Chiar dacă are ceva ilegal, spune-i să-l scoată sau ferește-te de el, nu-i da report, ce naiba, totuși e un coleg de-al tău. :|

@South Blacky07

*Maine va vreau prezenti la war. Nu faceti nimic, nu sunteti in stare de nimic. Stati pe members doar pe /sleep.

*Nu vor mai fii invoiri / inactivitati. Vreau sa va vad on. Cine nu poate ajunge exista acest topic =>http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/

*De maine cei ce fac mai mult de -5 vor primii FactionWarn. Daca nu rezistati va reamintesc exista topicul =>http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/

*In atentia urmatorilor: Csmn13, Kraft,NewGangster, Weller. Daca nu vad o schimbare din partea voastra nu o sa mai ramaneti pe aici.

*Am fost prieten cu voi. Vad ca nu va pasa. Nu o sa-mi mai pese nici mie. Rank-uri nu o sa mai primiti pana nu faceti + si o sa aratati ca va pasa de aceasta factiune.

*Va astept maine la waruri. O seara buna.

*Felicitari celor care au iesit la jumatatea warurilor. #Respect. ( Nu aveti o treaba ). Cine nu a fost macar la jumatate din waruri ( 2 ), primeste FactionWarn.

Edited by South Blacky07

Am deschis cele 3 topicuri. Mare grija cum va comportati, nu uitati ca suntem o familie si nu vreau sa mai vad certuri intre voi sau Pm-uri tampite. Nu uitati: ,, Alone we stand no chance, united we shall rule them all "

Edited by South Blacky07