Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@TRATEC-Nu stau sa ma milogesc pentru un amarat de M4 ,nu este prima data cand sunt pe masina cu inca 10-15 playeri si nu primesc un m4 , poate in viitoarea mafie voi primii instant m4 , chit ca nu o sa mai fie atatea vedete in acel gang , dar macar vom fi mai mult uniti , mi-a parut bine sa fac parte din acest gang , spor la spargerea recordului.

, tu iesi ca nu ai primit UN M4? Se da /w la cineva ca sa vada nu faci spam ca poate unii mai sunt si in conferinta / neatenti (sau dai si ceri back cum zice ted). Crezi ca eu nu ma enervez, vorbesti de UNITATE ... pls gandeste.

Edited by Anndi

@@TRATEC-Nu stau sa ma milogesc pentru un amarat de M4 ,nu este prima data cand sunt pe masina cu inca 10-15 playeri si nu primesc un m4 , poate in viitoarea mafie voi primii instant m4 , chit ca nu o sa mai fie atatea vedete in acel gang , dar macar vom fi mai mult uniti , mi-a parut bine sa fac parte din acest gang , spor la spargerea recordului.

Stiu sentimentul :) Dai M4 la unu si cere back, o sa-ti dea sigur.

Nu prea e cale de intoarcere ,m-am convins de treaba asta , astept sa raspunzi beyond.

Te-ai lovit la cap? Dacă retragi eu mă pun în fata la hq azi și dau arme, pentru așa ceva ieși, fa skill 5 arms și gata.

Și eu ce sa mai zic ca joc în 30 fps, când mai scap sa mă joc pe ROG e altceva, dar pe pc am toate modurile posibile și imposibile anti lag și tot se mișcă în frame, ne descurcam cu ce avem

Salut baieti, felicitari pentru war-urile de ieri, sper sa retrageti demisiile si sa intelegeti ca mai avem putin sa doboram recordul, chiar nu este momentul sa va suparati din lucruri mici si sa iesiti de aici !

Astazi avem x2 attack, ceea ce inseamna ca suntem obligati sa castigam 4/4 pentru a mai face un pas in visul nostru de a dobora recodui, asa ca incetati cu nervii aiurea, retrageti demisiile si diseara vreau sa fim 35+ ON !

P.S: Aici am o poza cu Dinte aka Shaormistu (tratec) cand moare si da mereu /fvr pentru FCR

oadnk2.jpg