Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, mi-a revenit cheful de csgo, l-am luat de pe kinguin, dar skill-ul n-a murit, frt. Te prind din urma, desi am doar 1/1 la victorii. Ca sa ma laud asa, primul meci primul ace :*.

@@AlyN Beleaua69 ZEW, e ezpz man, trebuie doar sa stii sa joci.

Salut baieti, sper ca de maine sa fiti mai activi daca vreti sa pastram ce avem, nu suntem full ceea ce inseamna ca astia cati suntem trebuie sa dam dovada de unitate si activitate iar impreuna sa facem treaba buna !

@@AlyN Beleaua69 ZEW, Ce rank ai?

Dacă mai văd vreo demisie vin peste tine și te bat! Nabet ce ești .

Mâine luam Lv! !

ba. voi sunteti nebuni. CARE DRACU E SATISFACTIA SA IEI LV DACA PIERZI ZONE SI TE INDEPARTEZI DE RECORD DIN CAUZA CA PIERDEM CU GSB?

DAti si voi attack in sf sa luam zone gratis sa depasim recordu. oamenii lu dumnezeu. maine cand pierdem 3/4 nu o sa va convina, dupa ce ca sunteti ratati si dati attack ca prostii.

iq 0

ori batem recordu sneaky sneaky, ori ne pisam pe el de joc, ca gsb nu bati langa hq lor. doamne ce minte aveti.

Edited by DoKy ZEW

ba. voi sunteti nebuni. CARE DRACU E SATISFACTIA SA IEI LV DACA PIERZI ZONE SI TE INDEPARTEZI DE RECORD DIN CAUZA CA PIERDEM CU GSB?

DAti si voi attack in sf sa luam zone gratis sa depasim recordu. oamenii lu dumnezeu. maine cand pierdem 3/4 nu o sa va convina, dupa ce ca sunteti ratati si dati attack ca prostii.

iq 0

ori batem recordu sneaky sneaky, ori ne pisam pe el de joc, ca gsb nu bati langa hq lor. doamne ce minte aveti.

Și tu crezi ca dacă au venit 15 membrii care mai au câteva .exe pierdem tot? , sa îi ferească domnul sa joace codați ca după o sa plângă, garantez

Și tu crezi ca dacă au venit 15 membrii care mai au câteva .exe pierdem tot? , sa îi ferească domnul sa joace codați ca după o sa plângă, garantez

Sunt slabi aia care au venit ma. Voi nu vedeti ca Sky ala poate sa faca si -6/-7, e si sublider(e un exemplu), mai sunt multi ca el. =)) Daca suntem 30+ ii batem lejer.

Sunt slabi aia care au venit ma. Voi nu vedeti ca Sky ala poate sa faca si -6/-7, e si sublider(e un exemplu), mai sunt multi ca el. =)) Daca suntem 30+ ii batem lejer.

Nu e vorba de asta, dar chiar nu vreau sa îmi fac nervi ca încep codurile, unde intra mulți care se cunosc intre ei, se împarte "vorba", ști la ce mă refer, pana acum nu am avut parte de codați și mă bucur, și nu vreau sa îmi strice jocul acum.

@, in primul rand nu stiu de ce te ataci asa ? Eu te-am dat doar un exemplu, nu te-am jignit in niciun fel sa reactionezi asa. In al 2-lea rand ma faci pe mine no name, dar cand eram eu sublider in GSB tu abia incepeai sa joci...normal ca nu ma cunosti, esti relativ nou si te iert pt asta. Aici nu esti cu noobii tai din Avispa sau aia de erau in El Loco ca sa tii in HQ.

Edited by T E D

Sunt si cativa buni din aia care au mers GSB, insa majoritatea stiu doar SF-ul sa se urce pe cladiri si sa faca plus, in LS nu e chiar asa simplu, oricum daca ei cred ca noi suntem Avispa sau ELC se inseala si s-a vazut asta si la warul de vineri ca i-am batut 25 vs 35 langa HQ, o sa inceapa sa castige si ei ca noua ne-au mai plecat/o sa plece oameni dupa ce luam LV cu siguranta, eu unul o sa raman indiferent ce va fi pentru ca nu vreau sa vad LS verde, unii de acolo nu merita asta :).

Nu e vorba de coduri, nu inteleg de ce nu ma intelegeti. GSB au fost 28, si noi am fost 35 si nu le-am luat hq, inainte sa intre baietii astia. stati linistiti, ca mai mult de atat nu luam. Asa ca inloc sa ne chinuim cu ei si sa pierdem attack, mai bine dam pe un turf sigur + ca RDT ne-au spart, rupt,crapat, dominat, ne-au facut sa ne lasam de joc cand i-am atacat pe zona aia de cacao, dar voi inca o data nu intelegeti. Problema voastra!

Salutare băieții,nu cunosc pe nimeni de aici[nu am jucat pe rpg1 până acum]( mai puțin Alyn69) de pe rpg2,sunt venit de pe rpg3,Hai succes diseară la toți să luăm LV.#LV Gri.Sal pa

@@Expres din PLANTE, Imi place despre tine. Bai anemicule eu macar am poza cu mine la avatar unu la mana, doi la mana joc de aproape 5 ani pe serverul asta de asta am level-ul care il am, nu stau toata ziua in casa cum spui tu, daca ma dezbrac dai laba ;), 3 la mana "codatii" astia din Verdant sunt membri cu experienta in mafii de ani de zile nu ca aia ai vostri ca daca ii iau pe rand cred ca 30 au ban pentru coade in palmares ;), 4 la mana vezi-ti de treaba ta, 5 la mana pwp.

@@Expres din PLANTE, Imi place despre tine. Bai anemicule eu macar am poza cu mine la avatar unu la mana, doi la mana joc de aproape 5 ani pe serverul asta de asta am level-ul care il am, nu stau toata ziua in casa cum spui tu, daca ma dezbrac dai laba ;), 3 la mana "codatii" astia din Verdant sunt membri cu experienta in mafii de ani de zile nu ca aia ai vostri ca daca ii iau pe rand cred ca 30 au ban pentru coade in palmares ;), 4 la mana vezi-ti de treaba ta, 5 la mana pwp.

Nu te mai lua cu toti copii frustrati, iti pierzi timp degeaba cu specimenele astea.