Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In pana mea, sa vedem ce zice asta la unban.

De facut quest pentru copilasii de 13 ani ii duce capul, dar sa rezolve un rahat de Bug, gen teleport pe Vapor SF, nu.

Edited by Kawse

Nu va puneti demisile,nu va stresati, momentan nu aveti cum sa-i bateti pe cei din GSB, sunt multi, au activitate au de toate cele trebuie, voi fata de ei, sunteti bine, incercati sa prindeti attack pe Sp, sa va mentineti! Pe data de 5, voi veni cu 6-7 prieteni in verdant, pe majoritatea nu-i cunoasteti, ca vin pe conturi mici, pe care le voi da eu, vor venii sa luam turfuri, sa luam LS-ul!

Va salut.Nu dati report, multumesc.

Raule, iti faci reclama? :)) glumesc, ti-am dat like, frumos.

Tushky, te asteptam, oricum cred ca baietii din gsb deja au dat o fuga pe forumu nostru si au aflat.

Seara buna fetilii , eh ce se vedeți nu bag demisia dar tot ies , am zis sa vedem ce face V10 asta la paintball si a cam terifiat copii sia făcut ravagii , si ca sa vezi post cheats si nasol e ca nu lam băgat la war , dădeam si io clear dar Nui nimic când revin dam clear.Ne auzim in game după ce se duce banul pana atunci ne mai vedem decât pe forum.Nb

Edited by DemOnGTA

Imi cer scuze ca am intarziat cu evidenta la waruri pe data de 25 si 26 insa niciodata nu este prea tarziu asa ca va poftesc sa vizitati topicul Evidenta waruri.

Aveti grija ca aveti si cate doua amenzi pe zi , uitati-va cu atentie , aveti la dispozitie pana duminica la ora 00:00 sa le platiti , alfel veti fi snctionati cu FW pentru neplata amenda. Saptamana ce urmeaza acceptam doar doua invoiri pe zi asa ca nu gasiti motive banale de a va invoi, weekend placut si ne revenim noi saptamana aceasta, sa speram.

Aici aveti amenzile care trebuie sa le platiti dupa urmatorul model in topicul Seiful familiei

Model de postare: ( Amenda )

Nick:
Rank:
Data amenzii:
Suma depusa:
Dovada:
Motivul(absenta/scor)
Alte precizari:

Sanctiuni waruri 25.08.2016:
Pachaman-AV
Sebbenq-FW
Grnoob-FW
Stephan.Silent-AV
Amenzi pentru scoruri la war 25.08.2016:
Progamer-15.000$
Honesthief-5.000$
Kurloz-5.000$
Bogdan-5.000$
Schwepps.Imparatu-5.000$
The_gamer-5.000$
Toto-5.000$

Gunnter-15.000$
Sanctiuni pentru absenta waruri 26.08.2016:

Honesthief-5.000$

Masterygow-5.000$

Andrew.-5.000$

squizz-5.000$

Kurloz-AV

Bogdan-AV

Schwepps.Imparatu-FW

The_Gamer-5.000$

Grnoob-FW

Stephan.Silent-AV+10.000$

Gunnter-AV

Amenzi pentru scoruri la war 26.08.2016:

Programer-22.000$

ClaudiuX-5.000$

Honesthief-10.000$

Masterygow-10.000$

darius23-5.000$

andrew.-10.000$

Kurloz-15.000$

Bogdan-15.000$

The_gamer-22.000$

Stephan.Silent-7.000$

Gunnter-10.000$

_Thesuspect-10.000$

Krups-5.000$

Edited by Evolution VDT

http://m.imgur.com/a/gLIQm. http://m.imgur.com/a/kNRPm . http://m.imgur.com/a/kolI4 .Pe astea am primit eu bAn.Si am cautat pe net porcaria aia si nu imi dau seama ce e.Pur si simplu e un script din moduri sau di altceva http://m.imgur.com/a/Mwf0l

https://wiki.sa-mp.com/wiki/GetPlayerTargetActoruite aici ce inseamna scriptul ala, sper sa iei unban, bafta

Salutare băieți , acest este ultimul post deoarece am pus demisia fiindcă mi-au ajuns paletele pana la cap , iar evo nu spune nimik contra lor , deșii știe ca sunt palete.In 5 luni de zile m-am simțit excelent ați fost ca o familie dar se pare ca sa sfârșit povestea deoarece evoluțion baga numai palete si nu le zice nimik când suferă la un Rank mai mare , mai experimentat si mai bun.Domnule evo sper sa iei LS-ul cu aceste palete , iar cei buni , va știți mie mila de voi ca va strofocati cu asemenea palete , iar daca evo le-ar fi zis si el ceva as fi mai rămas sa va ajut cu LS dar vad ca nu face nimik.Sper sa ne mai auzim prin game , nb sa aveți. O sa decid mâine daca las demisia sau o retrag.

Edited by DemOnGTA

@,Tragi destul de bine, gg.

Nu va mai puneti demisile/nu mai injurati aiurea, pana in data de 5 Septembrie umplem factiunea.

Pe data de 5, voi venii cu eu niste prieteni la voi in factiune, eu sunt Colors.exe, pentru cei care nu ma stiu.

@@DemOnGTA, Naspa din partea ta frate, ai muncit pentru rank 4 si ti-am zis ca vin in VDT si tu ai plecat in GSB, m-am suparat pentru faza asta.

Succes maine la war.