Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In primul rand succes la BAC Kip..."Tattaglia Family" fara tine nu exista...Mereu ii va lipsii ceva...Sper ca intr-o buna zi sa ne revedem,si sa redevii Don Tattaglia.Numai atunci eu ma voi reintoarce aici..M-am atasat enorm de voi si de Kipanu.Imi dau demisia...Regretele sunt mari,noul lider indiferent cine va fi acela sa lase Tattaglia Family pe locul care este,si unde a adus`o Kip.Pacat,dar nu-l poate nimeni inlocui ! Sper sa nu uiti,caci eu nu voi uita...

In primul rand succes la BAC Kip..."Tattaglia Family" fara tine nu exista...Mereu ii va lipsii ceva...Sper ca intr-o buna zi sa ne revedem,si sa redevii Don Tattaglia.Numai atunci eu ma voi reintoarce aici..M-am atasat enorm de voi si de Kipanu.Imi dau demisia...Regretele sunt mari,noul lider indiferent cine va fi acela sa lase Tattaglia Family pe locul care este,si unde a adus`o Kip.Pacat,dar nu-l poate nimeni inlocui ! Sper sa nu uiti,caci eu nu voi uita...

Nu uitati ca noi singuri stricam munca depusa de Kip plecand unu cate unu in loc sa ramanem uniti cum eram inainte nu trebuie sa vina cineva deja noi singuri stricam tot! :(

Odata ce kip ne-a zis sa ramanem in aceiasi formula pana la intoarcerea sa :| Nu inteleg motivul tau pentru demisia depusa bafta in continuare ! :-J

Edited by sebynt

O sa fie lider cineva din interiorul factiunii, nu aveti motive sa renuntati, totul va fi ca pana acum si voi mai intra sa vorbesc si eu cu voi cat imi va permite timpul. :*

Neata ! Am venit de la liceu :D

Neatza

Ma , nu aveti de ce sa iesiti , Kip are si el examen/bac si este normal sa renunte . Daca Kip ne-a garantat ca o sa fie cineva din factiune lider , atunci este bine pana cand revine el :X

P.S: Ce faceti ?

Edited by Gabyy

Norby, eu iti voi fi alaturi intotdeauna pentru ca imi esti prieten foarte bun si indiferent de functie nu te schimbi niciodata, tot acelasi Norby ramai, sper sa incercam sa ducem munca inceputa de Kip pana la capat.