Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza Tattaglia ! (:|

Back si eu de la liceu` :) , ne-a chemat la 7:30 si cand am ajuns la liceu` ne-a spus sa venim la 13:30 , se mai duce ... gata cu liceu` pe azi =) .

Ce mai faceti ?

Pe timp de war: Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana, iar un neamt il descopera. Neamtul striga in fantana, iar Bula face pe ecoul.

- E cineva acolo?

- E cineva acolo?

- Mai bine ma duc in padurice…

- Mai bine ma duc in padurice…

- Mai bine arunc o grenada…

- Mai bine te duci in padurice!

Noapte buna Tattaglia. Am plecat si eu la somn.

Pitiku, Fivelici0us, Andrew, Speack[M.x], Pasaris, 3n3rgy, Krishanu, Exibo.Vicious, Dorynelo, raluca96, R0b3rtz3l.Vicious, Tevez, Biscuite, Alexutzul_coll, aveti de platit amenda pentru neprezentarea la antrenament. Ati fosti trecuti absenti deoarece nu ati aparut in ambele ss-uri(unul pe la inceputul antrenamentului si altul la sfarsit) sau nu ati aparut deloc. In cazul in care ati fost prezenti dar m-ati anuntat pe mine sau pe Castellano, TheEmperor sau NewLife imi spuneti si daca este adevarat nu va mai trebui sa platiti.

Nu stiu cum sa iti zic, da mare but esti, de la 20:00 sa tina antrenamentu pana acum, 4 ore si ceva. Nobimea asta lasa urme :))).

Hai NB, cred ca ies si eu !

Cred ca el s-a referit la meci... , cred.

Edited by bZDrag0s

Nu ai ce sa faci la war,Eu cu Pasaris si Dorynelo,ne-au dat atack la 11:00 era sa ii batem si in 3 oameni dar ne-au batut la 2 pct diferenta...Ca oamenii dau rob in zi de war Kirshanu,Zoom,Pitiku...sa lase locul altora care respecta regulamentul.Unii au intrat aici sa faca caterinca,sa sufere pe aici dar cand e ceva serios de facut ba am treaba ba nu stiu ce.Sau daca nu primesc rank demisie gata.Incercati sa jucati 4fun.

Edited by Castellano

Nu ai ce sa faci la war,Eu cu Pasaris si Dorynelo,ne-au dat atack la 11:00 era sa ii batem si in 3 oameni dar ne-au batut la 2 pct diferenta...Ca oamenii dau rob in zi de war Kirshanu,Zoom,Pitiku...sa lase locul altora care respecta regulamentul.Unii au intrat aici sa faca caterinca,sa sufere pe aici dar cand e ceva serios de facut ba am treaba ba nu stiu ce.Sau daca nu primesc rank demisie gata.Incercati sa jucati 4fun.

ptr ei mai importanti sunt banii decat familia..asta e

Mda, pf aiurea... Si aia sunt ... ( nu zic ca risc sa iau warn / ban pe forum ), adica... nu mi se pare corect, zic eu. Pf, nasol ca am pierdut cateva turf-uri azi :(

"cand e ceva serios de facut ba am treaba ba nu stiu ce" - La care probleme te referi? Acelea din Sa:Mp sau cele din Realitate? Ca daca te referi la cele din realitate nu cred ca un om normal la cap isi lasa familia / prietenii / scoala / prietena pentru un joc.

Bafta ! Vorbim in game cat mai stau si eu ON ca astazi vreau sa ma duc pe afara putin.

'Seara baieti! Se pare ca serverul va reveni peste o perioada nedefinita de timp, datorita bug-ului cu Sultan (Nu vad de ce se agita Kelton, ca noua ne convine sa avem Sultan) :))).