Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma duc si eu la somn de dimineata am scoala si-mi pica ochii in gura.

Noapte buna portocaliilor!

Nu uitati de sedinta de maine si haideti sa dam tot ce putem la WAR ca sa mai curatam harta de atata mizerie maro.

Vorbim maine in game.

Dupa 5 saptamani petrecute aici am ajuns la concluzia ca e spre binele meu sa plec si sa scap de tot stresul asta al war-urilor si al bataii de joc,am ajuns ultimii oameni,cei din stracci au ajuns sa trimita admini din factiune in timpul war-ullui sa dea /goto sa ne distraga atentia+sa ne baneze un membru doar pentru a castiga ei war-ul,asta e doar un exemplu mai sunt si altele,eu unul nu suport sa-si bata cineva joc de mine mai ales niste oameni pe care nici macar nu-i cunosc si care se cred zei doar in fata monitorului. Bafta Tattaglia Family mi-a facut placere sa lucram impreuna,sper sa ne mai vedem prin alte factiuni. :*

Salut, emperor, am auzit ca vrei sa lasi liderul.. asa am inteles pe /f

La inceput ai zis ca nu vrei sa iti bati joc de aceasta ocazie, poate chiar vrei sa-l lasi, nu stiu, dar nu iti irosi sansa.... Ca lider la mafie trebuie sa suferi, si multe chesti... Oricum, iti urez mult succes pe viitor.... Mult bafta !

Salut! Imi pare atat de rau ca nu pot fi alaturi de voi la waruri, dar am fost banat 1 zi, expira pe la 22:30.

Sper ca nu este nimic serios despre ce am auzit cum ca Emperor lasa liderul. Multa bafta la war-uri, ne auzim pe seara.

Salut! Imi pare atat de rau ca nu pot fi alaturi de voi la waruri, dar am fost banat 1 zi, expira pe la 22:30.

Sper ca nu este nimic serios despre ce am auzit cum ca Emperor lasa liderul. Multa bafta la war-uri, ne auzim pe seara.

NewLife - Civil

Am avut un war azi.... deci..... pacat daca lasa....

Buna seara tattaglieni...

Cred ca asta v-a fi unul dintre ultimele mele posturi aici fiindca se anunta o schimbare de lider si wipe...

Azi a fost o zi urata fiindca am fost banat fara motiv....

Oricum vreau sa va spun ca ati fost niste colegi, sefi, antrenori, lideri perfecti si tu Emperor impreuna cu NewLife ati facut o treaba perfecta. Vreau sa nu uitati ca am fost numarul 1 si pentru mine voi sunteti numarul 1.

Bafta in continuare!

**The Tattaglia Family ( Lideri: TheEmperor si NewLife ) 4 ever!**

Noapte buna!

E pacat ca atata munca sa se duca pe apa sambetei asa usor .....

Orice s-ar intampla vreau sa-i felicit pe Theemperor , Newlife si toti membrii care si-au dat tot interesul pentru factiune.

Sper ca acesta sa nu fie sfarsitul ....