Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna baieti,eu ies.Ne revedem maine.Va multumes celor care ati fost prezenti la sedinta west.Annakin nu stiu ce ai avut azi,dar imi esti bun prieten si e pacat sa o dam in bara acum,vreau sa discut cu tine dupa ce te mai linistesti;).Va pupa tata:*. Carter te asteptam inapoi:*.

Edited by Andreilolzaa

Fratii mei,am facut si eu un video pe youtube,am facut o piesa ,cine stie ce e bass boosted e barosan,am invatat sa adaug in seara asta la piese ..

Spuneti-mi si mie daca va place cum se aude?

Sau daca vreti sa va fac ceva piese sa sune asa sa imi spuneti. :)>-

https://www.youtube....h?v=NZR8VLKokz0

Edited by NoWay25

Pfoaa, am fugit aproape o ora jumatate de politie ,cand mai aveam 10min sa fac w3 m-a omorat unu :)).

Buna dimineata baieeeeeeeeeeeeeti , ce faceti ?!

Buna dimineata, cafeluta, micul dejun.. Voi ce faceti?

Ascultati-mi si mie piesa bulangiilor sa imi ziceti cum vi se pare.

http://www.youtube.com/watch?v=NZR8VLKokz0&list=LLdmUbh0ZNGP9MnGkqqhZLuQ

Baieti , vreau sa va anunt ca a venit momentul sa va parasesc , a fost o placere sa ma aflu alaturi de voi, sper ca pe viitor sa fiti si mai puternici si sa aveti mult noroc la turfuri si la altele.

Mersi Carter pentru sansa acordata.

Baieti , vreau sa va anunt ca a venit momentul sa va parasesc , a fost o placere sa ma aflu alaturi de voi, sper ca pe viitor sa fiti si mai puternici si sa aveti mult noroc la turfuri si la altele.

Mersi Carter pentru sansa acordata.

Bafta mai departe RyddeR !

Am mai scris odata noapte buna si tot nu m-am dus la somn :)).

Am stat si m-am gandit ca , familia noastra merita un slogan mai bun , ce ziceti daca schimbam sloganul familiei?

Acum da , noapte buna mafioti mei ne auzim maine :*

Sa fiti on de la 17:45 daca se poate , in caz ca ne ataca cineva. Daca pierdem hq-ul stiti ca nu este problema .

Te-am cam omorat putin gagauta pana a venit marius si ati inceput sa dati 2vs1 =)) ce m-ati enervat dar in acelasi timp ne-am si distrat cum o faceam inainte :D !!!

Noapte Buna Tattaglia Family

Maine la 17:45 ne auzim in HQ TOTI Daca se poate .. in caz ca vom fii atacati ! :-)

EDIT: Am uitat sa spun Cool Poze =)))))))))))) ce am ras in ziua aia saracul ..

Edited by Sheennn