Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si cu ce te distrezi cand deschide sf-u , Alexandru ?

O sa fie waruri, mafii noi, factiuni noi, locuri de rob noi, case noi, dorinta de a prinde un bizz si o casa etc.. :)

PS:Imi scria numele si sub avatar =))) Nu trebuia sa intri pe profil neaparat :))

O sa fie waruri, mafii noi, factiuni noi, locuri de rob noi, case noi, dorinta de a prinde un bizz si o casa etc.. :)

PS:Imi scria numele si sub avatar =))) Nu trebuia sa intri pe profil neaparat :))

Nu am intrat cand am facut postu ;) ;)

Aceeas distractie ca la LS\LV, doar ca-s alte ''strazi''. Ei ( staff-ul ) vor sa ajunga la mai multi playeri. Alt obiectiv nu vad :-??

Alte skinuri , lag in +

$@l, vreau sa fac si eu 1000 posts, plsz ma ajutati ?

Nu.

Nu ai ce sa ceri ;) Sa mai faca el spam sa vezi cum o sa ii curga raporturile.

Asta e viata mea,.A noastra !

Alte skinuri , lag in +

Daca nici Tratec nu stie, atunci cine ? Doar are 5 mii de posturi =)))

Te ajutam :))

Bine zici de lag...am lag 60 doar LS/LV, poate se vor raspandii playerii si nu va mai fi asa mare lagul.

Unu care zice ca nu facem spam in sfarsit, intelege ca noi doar discutam aici :) De aceea si numele topicului :)

$@l, vreau sa fac si eu 1000 posts, plsz ma ajutati ?

Da man , oricand ;) ;) ;) ;)

Daca nici Tratec nu stie, atunci cine ? Doar are 5 mii de posturi =)))

Ce sa stiu ? ..

Da man , oricand ;) ;) ;) ;)

Ce sa stiu ? ..

Despre SF ganditoare mica ..

Te ajutam :))

Bine zici de lag...am lag 60 doar LS/LV, poate se vor raspandii playerii si nu va mai fi asa mare lagul.

Mai ceva de zis..Tu iti tai venele si te dai cu capu de pereti ? Adica vad ca esti ”iemokid”

Daca am un avatar mai ''deosebit' ( mai ciudat ), inseamna ca ma tai pe vene si ma dau cu capul de pereti? Nu fac asa ceva :)) Da, am un avatar cu un cantaret ( Marilyn Manson ), imi place muzica lui, la fel si Slipknot si tot ce tine in general de rock\hardcore. Daca ascult muzica lui Manson...asta nu inseamna ca trebuie sa-mi traiesc modul de viata ca al lui. Pur si simplu imi place muzica asta :D

Si in legatura cu spamul, nu prea e treaba mea cate posturi aveti voi sau cum va postati comentariile, nu e treaba mea :D