Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Verdanti* Partea buna e ca suntem singura mafie, avem hq acceptabil, masini normale, skinuri normale si denumiri la rank normal. Nu stiu cum, dar am reusit sa-mi cumpar si o casa de level 12, erau vreo 5-6 jucatori care aveau bug la /buyhouse si eu am venit, am dat /buyhouse si a mers :) Asta a fost "magica" seara.

Ei aveau rent in BS, in goana dupa case au uitat sa dea unrent si eu uitasem cu o casa de lvl 9...

Foarte bine, dar ma gandesc ca atunci cand o sa mai ramana din 650 doar 400 pe server, o sa repare si ei scriptul.

Neeea...nu raman asa putini...lumea suporta...plus ca acum mai multi au case, 14 sanse la rank6, bizuri si altele.

Ei aveau rent in BS, in goana dupa case au uitat sa dea unrent si eu uitasem cu o casa de lvl 9...

Neeea...nu raman asa putini...lumea suporta...plus ca acum mai multi au case, 14 sanse la rank6, bizuri si altele.

Sa stii ca era bug, mai era o casa putin mai sus de a mea si nu a mers sa o cumpar, apoi am coborat la casa mea si a mers.

Buna dimineata :D updetul este cam frumos dar nu prea mai bine deschidea doar SF baga acolo 3 mafi: La Cosa nostra,Yakuza,15th Avenues si gata le baga 30 de teriitori 10 de fiecare adauga SF PD si gata.

Sa stii ca era bug, mai era o casa putin mai sus de a mea si nu a mers sa o cumpar, apoi am coborat la casa mea si a mers.

E lag ala, nu ai vazut ca intr-un timp nu mergea nicio comanda?

Aveai rent la alta casa sau aveai tu deja o casa, nu e bug la /buyhouse.

Nu aveam rent nicaieri.Prima oara m-am dus la o casa, avea bugul ala si nu mergea sa dau, dupa am coborat jos unde mai era o casa si vreo 5 insi incercau sa o cumpere, am dat buyhouse si a mers, la o casa nu mergea dar la alta a mers, nu stiu de ce ...

Nu aveam rent nicaieri.Prima oara m-am dus la o casa, avea bugul ala si nu mergea sa dau, dupa am coborat jos unde mai era o casa si vreo 5 insi incercau sa o cumpere, am dat buyhouse si a mers, la o casa nu mergea dar la alta a mers, nu stiu de ce ...

Nu are cum sa fie bug la /buyhouse.. decat de la lag, ca era lag mare pe sv imediat ce s-a deschis, doar e normal au adaugat 250 case, nu cred ca e serverul facut sa suporte 500 case sau cate sunt pe server... mai mult ca sigur era de la lag.

Buna diimineata !

Nu are cum sa fie bug la /buyhouse.. decat de la lag, ca era lag mare pe sv imediat ce s-a deschis, doar e normal au adaugat 250 case, nu cred ca e serverul facut sa suporte 500 case sau cate sunt pe server... mai mult ca sigur era de la lag.

Am patit si eu aceeasi chestie. Defapt era un lag atat de mare incat acea casa fusese cumparata, dar nu aparuse ca si cumparata. Cel putin asa am inteles de la Klaudiu ...

Are cineva poze cu celelalte HQ-uri in interior ?

Am patit si eu aceeasi chestie. Defapt era un lag atat de mare incat acea casa fusese cumparata, dar nu aparuse ca si cumparata. Cel putin asa am inteles de la Klaudiu ...

Are cineva poze cu celelalte HQ-uri in interior ?

Mereu se rezolva aia cu comenzile dupa un restart ..

stracci - [00:37:40] Speedy: http://imgur.com/uBK...cPgJ1Sn,aCPbJhS

paterno acelasi

corleone acelasi

Sincer, si mie mi-a fost cam greu sa descifrez clanurile intre ele :))

Cred ca daca ar revenii turfurile ca inainte si numele la clanuri aceleasi...ar fi mai bine.

Acum am ajuns şi eu acasă, ce nume ne-au pus şi nouă sa moară copilaşii mei...defapt, cam toate-s praf.

PS: Ce mai aştepta lumea SF-u...acuma, toată lumea zice că nu-i bine.

Acum am ajuns şi eu acasă, ce nume ne-au pus şi nouă sa moară copilaşii mei...defapt, cam toate-s praf.

Adevarat.. Stii cum sunt oamenii, spun ceva si fac alceva..

PS:Bine te-am regasit fratele spamer :)

Cum ai rezistat fara spam ?