Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda...asta mai lipsea, server down :(

Mda... server down. :| Oare pt. cat timp?

Mda... server down. :| Oare pt. cat timp?

Pai cine stie, poate pana mai tarziu gen 22:00- 23:00 sau poate pana maine in cel mai rau caz :|. Nu avem de unde sa stim ce sa intamplat si cat va dura pana se va remedia X_X

Asta s-a intamplat : http://forum.b-zone.ro/topic/124690-b-zone-tinta-unor-atacuri-masive/ :|

E clar, afara ploua neincetat,server-ul e down fiind tinta unor atacuri cibernetice. :-S

Incotro se indreapta omenirea? :))

Voi ce mai faceti?

Asta s-a intamplat : http://forum.b-zone....atacuri-masive/ :|

E clar, afara ploua neincetat,server-ul e down fiind tinta unor atacuri cibernetice. :-S

Incotro se indreapta omenirea? :))

Voi ce mai faceti?

Mda acuma sunt convins ca astazi nu va mai fi deschis serverul dupa cum a spus Daniel acolo.

Pai ce sa facem altceva decat sa mergem afara sau skype sau alte jocuri?:))

Eu unu is pe skype si pe Star wars. Tu ce faci Ellafox?

Mda acuma sunt convins ca astazi nu va mai fi deschis serverul dupa cum a spus Daniel acolo.

Pai ce sa facem altceva decat sa mergem afara sau skype sau alte jocuri? :))

Eu unu is pe skype si pe Star wars. Tu ce faci Ellafox?

Sa speram ca vor remedia situatia cat mai repede cu putinta,si ca nu va fii nevoie de un restart total X_X ,asta ar insemna "auto-distrugere" :|

In fine... suntem norocosi ca avem parte de oameni capabilii pe acest server,si mai mult ca sigur stiu ei ce-au de facut, si vor rezolva problema asta.

Pai...sa mergem afara ar fii o idee buna,dar avand in vedere ca ploua,eu personal n-am niciun chef sa ies. Skype-da. :) Alte jocuri cum ar fii?:))

Eu... mess/forum/fb/youtube/tumblr...si bine. :));;)

Salut all Acum am ajuns si eu acasa :P Ne vedem in-game

Salut :>

Sa speram ca vor remedia situatia cat mai repede cu putinta,si ca nu va fii nevoie de un restart total X_X ,asta ar insemna "auto-distrugere" :|

In fine... suntem norocosi ca avem parte de oameni capabilii pe acest server,si mai mult ca sigur stiu ei ce-au de facut, si vor rezolva problema asta.

Pai...sa mergem afara ar fii o idee buna,dar avand in vedere ca ploua,eu personal n-am niciun chef sa ies. Skype-da. :) Alte jocuri cum ar fii? :))

Hoho sv off all day all night rup cs-ul :))) muhaaa

Salut all Acum am ajuns si eu acasa :P Ne vedem in-game

Buna ! >:D<<'>.

Care game?...samp-ul e down. :))

:P

Hoho sv off all day all night rup cs-ul :))) muhaaa

Aly...los hackers estan muy locoos.WTF!? >:):)) Edited by Ella F o X

Pai...sa mergem afara ar fii o idee buna,dar avand in vedere ca ploua,eu personal n-am niciun chef sa ies. Skype-da. :) Alte jocuri cum ar fii? :))

Pai nu stiu, eu as iesi maine cu placa pe afara dar si aici cred ca va ploua din nou. Alte jocuri care iti plac tie, nu mai ai ceva ce iti place?:D

Pai nu stiu, eu as iesi maine cu placa pe afara dar si aici cred ca va ploua din nou. Alte jocuri care iti plac tie, nu mai ai ceva ce iti place? :D

Nup...imi placeau multe jocuri inainte.. :)) dar acum doar sa:mp..

chiar n-am nicio idee :-??

Am vrut sa intru si eu putin pe server, dar e inchis... Asta este, sper sa se rezolve problema.

Pe de alta parte, felicitari si celui/celor care au reusit sa faca asa ceva asupra serverului. Cred ca s-au chinuit putin.

Atunci ar trebui sa ai rabdare :)), sper ca maine sa se rezolve :(

Asta speram cu totii... ;;)

Si o sa fie si mai frumos cand o sa le gaseasca datele :X si o sa ajunga pe mana autoritatilor

Duaaa >:) Edited by Ella F o X