Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

MLoRo1B.png

MZBD1xF.png

Asa se pleaca la war :).

Tu ne ziceai sa stam calmi,ca nu conteaza,deja nu-ti mai pasa,si acum te plangi,nu?Fuck logic .. :)

Wooooooowwww, o linie de masini. Suuuper. Lasa ca fac si eu o linie de masini si fac si eu ss.

Ne vedem la sedinta baieti.

Sa stii ca ma deranjeaza aroganta ta. Te-am cunoscut altfel dar observ ca te-ai schimbat drastic. Daca tot n-ai nici o treaba nu mai comenta. Poza aia era pentru Pharel. Vezi-ti de treaba ta.

______________________________________________________________________________________________________________

Sa stii ca ma deranjeaza aroganta ta. Te-am cunoscut altfel dar observ ca te-ai schimbat drastic. Daca tot n-ai nici o treaba nu mai comenta. Poza aia era pentru Pharel. Vezi-ti de treaba ta.

______________________________________________________________________________________________________________

Relax ma,trebuie sa scriem in ziar cand vom fi si noi atatia la war:)

Duminică, 14.04.2013 se vor face recrutări în gruparea ASSASSINS. Toți cei de rank 2+ au o șansă în această grupare. Persoanele interesate să intre în această grupare trebuie să mă contacteze mâine pentru a susține testul. (Citiți cu atenție primul post din acest topic înainte de a mă căuta să susținem testul)