Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Luni 15.04.2013 ora 18:50 vreau sa fiti in HQ intr-un numar cat mai mare. Cine nu are cerere de invoire cu un motiv bun intemeiat va primi FW.

Sigur la 18:50? Sau la 17:50?

Noapte buna tuturor. Ne auzim maine dupa scoala.

Edited by AskewOne

Buna dimineata !

Welcome celor noi. Sper sa va simtiti cat mai bine.

Va urez o zi frumoasa si un prim war bun, pe care sa-l castigati. Eu ajung acasa in jur de 19 deci pana atunci nu va pot ajuta. Bafta ! :*

X_X Uhm tocmai am vazut asta :)) si...nu sunt eu in imaginile pe care le-ai capturat. Pozele sunt trucate 100% ;)

Deci chiar nu sunt eu,nu-mi pot explica insa de ce apare nick-ul EllaFox17 deasupra capului acelui grasan :-? , poate lag sau bug....da,sigur bug. :-B

De asemenea,nu ma regasesc nici in prima imagine,probabil e o confuzie,sau aceea era clona mea,ideea e ca nu sunt eu ^#(^ .Credeti-ma oamenii buni! [-o<

Vai Ella,dar cum poţi să negi toate clipele extraordinare pe care le-am petrecut împreună ? Adică da...ştiu că Spawn se va supăra când va vedea acele poze deoarece el nu ar putea să surprindă astfel de momente niciodată,dar a ajunge să spui că nu eşti tu cea din poză....

Vai Ella,dar cum poţi să negi toate clipele extraordinare pe care le-am petrecut împreună ? Adică da...ştiu că Spawn se va supăra când va vedea acele poze deoarece el nu ar putea să surprindă astfel de momente niciodată,dar a ajunge să spui că nu eşti tu cea din poză....

Deci de-aia nu imi raspundeai Ella,de-aia atunci cand vroiam sa mergem la plimbare impreuna,spuneai ca nu ai timp..am inteles acum..

Deci de-aia nu imi raspundeai Ella,de-aia atunci cand vroiam sa mergem la plimbare impreuna,spuneai ca nu ai timp..am inteles acum..

Îmi cer scuze în numele ei,tot berea îţi va rămâne cea mai bună prietenă :))

Dar Ciccio, eu n-am negat nimic,doar am scos la lumina purul adevar. :-? Ce-i drept si trebuie sa admit faptul ca am petrecut clipe minunate impreuna,dar asta tine de domeniul trecutului, iar cum noi apartinem prezentului, acele clipe extraordinare au fost candva...dar au trecut.Totusi..sa fim realisti.

Uhm...dar Spawny nu se va supara mai Cicci , deja am clarificat lucrurile. Insa eu ma simt incoltita in acest triunghi amoros, si asta nu-mi face deloc bine :( Sa nu uitam ca suntem 3 contra 1. Cel de-al treilea fiind AerulMeu. Uhh...de ce euuu? :(( Dragostea e asa... dramatica. =(( Si vreau sa pun PUNCT (.) acestei povesti romantico-melo-dramatice. :(( In ceea ce priveste dragostea noastra,nu e loc de HAPPY-END aici. It`s over now.

PS : Si daaa, in a 2-a imagine sunt chiar euu. >:) V-am mintit in tot timpul asta, deoarece eu sunt travestit(a). >:) Stiu ca inca suspinati dupa Ella dar ea nu mai exista. Erau 2 in 1 ,am ramas doar ... EU. :)>-

Dear Spawn...

Iti scriu aceasta scurta scrisoare ca urmare a tuturor lucrurilor ce au intervenit la momentul actual intre noi.

In primul rand, timpul este pretios ,ceea ce stim cu totii,sunt ferm convinsa! TIMPUL ...este pur si simplu o comoara pe care o veghez in taina , o comoara pe care nu o poti descoperi daca urmezi X-ul de pe harta unui pirat iubitor de arome fine, cu iz de rom bineinteles.

Acum urmeaza cel de-al doilea rand : Iubesc plimbarile,la fel de mult cum iubesc timpul pretios pe care nu-l pot irosi, nu vreau asta! (Vezi primul paragraf).

Si in cel de-al treilea (si anume ultimul rand) : Poate ca nu aveam semnal...deoarece eram in cautarea comorii,ma plimbam libera precum pasarea cerului,si masuram timpul in zile..nu ore,nu minute,dar nici secunde.

Si da..deci,asta a fost,dar... my dear Spawny :o3 tu stii ca je t`aime?

Sper ca de data asta m-am facut inteleasa,in caz contrar ...voi reveni cu o alta explicatie, am idei ;) dar mna...timpul e pretios ( Vezi primul paragraf).

With love

EllaFox ex. Spawnox.