Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut băieți. Am și eu ceva de spus înainte să fiu dat afară. Am precizat în joc, că nu știu dacă voi ajunge la ședință, mi-ai spus să fac cerere de învoire, dar puteam băga mâna în foc că ajung, dar nu. I-am dat mesaj lui Crăciun să-mi facă cerere de învoire, când el mi-a spus că nu are net, mi-a căzut cerul în cap. I-am dat mesaj lui Ciccio, nu am primit niciun răspuns, îl sun peste 3 ore, avea telefonul închis. Mă rog, mulțumesc frumos pentru că mi-ai dat o șansă în Verdant Family. O seară frumoasă tuturor, noapte bună celor care s-a culcat. Multă baftă și la câte mai multe war-uri câștigate. Ascultați-l pe DieseL că vă învață de bine. Mult noroc!

Stimă!

Salut băieți. Am și eu ceva de spus înainte să fiu dat afară. Am precizat în joc, că nu știu dacă voi ajunge la ședință, mi-ai spus să fac cerere de învoire, dar puteam băga mâna în foc că ajung, dar nu. I-am dat mesaj lui Crăciun să-mi facă cerere de învoire, când el mi-a spus că nu are net, mi-a căzut cerul în cap. I-am dat mesaj lui Ciccio, nu am primit niciun răspuns, îl sun peste 3 ore, avea telefonul închis. Mă rog, mulțumesc frumos pentru că mi-ai dat o șansă în Verdant Family. O seară frumoasă tuturor, noapte bună celor care s-a culcat. Multă baftă și la câte mai multe war-uri câștigate. Ascultați-l pe DieseL că vă învață de bine. Mult noroc!

Stimă!

Si ti-am zis doar. Imi pare rau, daca n-ai vrut sa asculti de mine. Nu te costa nimic sa faci cerere de invoire si s-o retragi daca ajungeai.

Incetati cu +1 si cu cearta pe forum. Credeam ca am lamurit in joc asta. Te invat eu cum sa postezi pe imgur daca nu stii, e foarte usor.

La ora 12:00 va fi organizat un targ de liderii gruparilor, va rog sa ascultati de ei. Topic inchis pana la ora 20:00.

Salut! Vreau sa le urez un ''Welcome'' din suflet noilor membri, sper ca ne vom intelege bine, fara sa avem vreo disputa serioasa, in cel mai rau caz sper sa fie una doar amicala.

Salut bajetii !

Sunt noul vostru coleg, incepand de aseara. Cei care nu ma stiti, am stat 3 luni in GSB cautati-ma pe acolo.

Sper sa ne intelegem perfect in tot acest timp cat voi sta pe aici.

Edited by Cranky

Buna ziua, am venit de la scoala.. ieri nu prea am intrat deloc am stat sa invat..de pe 2.06.2013-4.06.2013 nu o sa fiu online doarece va trebui sa invat pentru teze.. nu ca alti sa demisionez..

Astazi la war sper sa cucerim 3-4 teritorii si sa le pastram si pe acelea pe care le detinem.

Si te rog frumos Ramb0, nu mai fa pe RAMBO

Buna ziua, am venit de la scoala.. ieri nu prea am intrat deloc am stat sa invat..de pe 2.06.2013-4.06.2013 nu o sa fiu online doarece va trebui sa invat pentru teze.. nu ca alti sa demisionez..

Astazi la war sper sa cucerim 3-4 teritorii si sa le pastram si pe acelea pe care le detinem.

Si te rog frumos Ramb0, nu mai fa pe RAMBO

Saluut bro , sunt noul tau coleg :> .