Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti , asta s-ar putea sa fie ultimul meu reply aici !

Am hotarat sa imi depun demisia din probleme cu scoala . Stau prost cu o materie de examen . Imi pare rau poate o sa avem sansa sa ne revedem candva !

Succes va doresc in continuare ! Ati fost cei mai tari si sunteti !

Cei mai tari colegi EVER !

qTp, crezi ca eu nu sunt la fel ca tine sau cum? TI s-a oferit o sansa, profita de ea.

• Nick: [rTn]qTp
  • Level: 19
  • Rank: 2 Soldato
  • Vechime: 2 Saptamani si putin.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Simt ca voi avea succes unde voi merge mai departe . Sunt clasa a VII a ... urmeaza evaluarile nationale .
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este cea mai tare , si mai buna mafie ! Felicitari ! E prima mea factiune si cred ca e cea mai tare ! BEST !
  • Alte precizari?: Baieti , scuze ! Sunt unele momente in care am vrut sa fac asta din tot adinsul . Acum nu stiu ce sa fac , asta e prima mea factiune . Unii oameni mi-au acordat o sansa uriasa la un level foarte mic , iar acum eu plec . Sunt foarte mandru ca am facut parte din acest colectiv ! Sper ca pe viitor sa fiu bine venit la voi ! Imi pare rau sKillz , RiekeR si T.Montana!

Nu e bine ce faci.