Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Din pricina banului dat pe nedrept, conducerea mea se sfarsete aici Verdant.

Ce va pot spune in primul rand va multumesc ca m-ati ajutat si m-ati sprijinit in tot acest timp.Datoria ajutorului si interesului dat de unii dintre voi, am fost foarte aproape sa cucerim orasul Los Santos. Sper ca nu veti uita momentele petrecute in factiune, a fost frumos cat a fost.

Mi-a facut placere sa colaboram, dupa parerea mea, ati fost cei mai buni membrii / colegi pe care i-am putut avea de cand joc pe acest server.

Va multumesc inca odata.

ftd8tEx.png

Bafta Verdant, cu respect al vostru fost lider, actual banat, RiekeR.

Din pricina banului dat pe nedrept, conducerea mea se sfarsete aici Verdant.

Ce va pot spune in primul rand va multumesc ca m-ati ajutat si m-ati sprijinit in tot acest timp.Datoria ajutorului si interesului dat de unii dintre voi, am fost foarte aproape sa cucerim orasul Los Santos. Sper ca nu veti uita momentele petrecute in factiune, a fost frumos cat a fost.

Mi-a facut placere sa colaboram, dupa parerea mea, ati fost cei mai buni membrii / colegi pe care i-am putut avea de cand joc pe acest server.

Va multumesc inca odata.

ftd8tEx.png

Bafta Verdant, cu respect al vostru fost lider, actual banat, RiekeR.

bafta ba....

Pai cum ba?Daca e pe nedrept,fa ceva sa ti-l scoata,chiar nu se poate?

@Sec 1:10,cea mai clara dovada ca nu ai aim.Nu tragi in cladire,semn ca pleaca tinta dupa ala..Deci da,pe nedrept.

Edited by mR idLe

Ultimul meu post de aici.Va multumesc baieti pentru tot, ati fost cei mai buni colegi.Se pare ca adminii sau pus sa baneze playeri care n-au nicio treaba cu aimul.Eu nu pot sa inteleg ce inteleg ei prin "aim".Ii normal sa ti se miste tinta dupa playeri, dar nu cum zic ei "o sarit tinta, bla bla bla etc.".Ma retrag de pe aceasta comunitate ca nu are rost sa mai joc.Doar daca o sa-mi cumpar mouse cu bila si prima generatie de calculator poate atunci nu o sa mai fiu suspect de aim =))), jalinic..bafta B-Zone, succes celor mai "buni admini".Mi-a facut placere sa fiu colegul vostru, mi-a placut atmosfera de aici.V-am lasat, salut.

Al vostru coleg/prieten [GF]Synth.