Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

bar-000143758.png CnR.

bar-000503589.png [GF]VlaD

Va rog sa schimbati job-urile in lawyer.

Am plecat la un fotbal,aveti grija ce faceti...cand revin voi reface lista arms dealer si voi deschide si aplicatile.

Distractie placuta!

Am iesit si eu pe afara,ne auzim mai tarziu in game.

Salut baieti!

Neataaa , o sa ajung si eu la war . :X . Pana atunci ...v-am salutat.

Si va mai pun odata linkul de la GTA V online .

THIS , will be AWESOME .

Nu ar strica un +1 pentru Gameplay -ul de mai sus .

Si cu warr-urile? ... nu prea te atrag pe tine din cate vad....

Nea, cum sa ma atraga cand sunt in vacanta o.O :)) oricum e doar un joc cu sau fara el tot aia e...

Asta e mai mult cand e plictiseala acasa gen: ploua torential de nu pot merge in oras / prea cald sa ies pana in oras ...

Si am cerere inactivitate, bafta!

Si pe langa toate astea, nu las prietenii / a si distractia sa treaca pe langa mine...viata nu se poate da inapoi si e greu de schimbat, dar jocu :-J in cateva secunde poti sa schimbi tot deci nu se merita sa ma rezum la joc in principal, mai bine ma rezum la viata si las restul pe partea secundara, doar pentru a-mi ocupa timpul cand nu am ce face ( nu se intampla des asta )

Bafta!

Edited by Truda

Nea, cum sa ma atraga cand sunt in vacanta o.O :)) oricum e doar un joc cu sau fara el tot aia e...

Asta e mai mult cand e plictiseala acasa gen: ploua torential de nu pot merge in oras / prea cald sa ies pana in oras ...

Si am cerere inactivitate, bafta!

Si pe langa toate astea, nu las prietenii / a si distractia sa treaca pe langa mine...viata nu se poate da inapoi si e greu de schimbat, dar jocu :-J in cateva secunde poti sa schimbi tot deci nu se merita sa ma rezum la joc in principal, mai bine ma rezum la viata si las restul pe partea secundara, doar pentru a-mi ocupa timpul cand nu am ce face ( nu se intampla des asta )

Bafta!

Stiu si eu cum e cand esti prea solicitat de lumea de afara ;)

Go go la party ! ;))

Felicitari pentru azi, am lucrat chiar bine.

- Rieker, ce suspensii i-ai pus maica? :))

I-am lasat garda la sol, am mai taiat din arcuri =)))

Felicitari pentru war-urile de astazi baieti, ne-am descurcat f0arte bine, desii din nou am fost destul de putini la war.

P.S. http://i.imgur.com/QW2D4aC.jpg - $3F

I-am lasat garda la sol, am mai taiat din arcuri =)))

Felicitari pentru war-urile de astazi baieti, ne-am descurcat f0arte bine, desii din nou am fost destul de putini la war.

P.S. http://i.imgur.com/QW2D4aC.jpg - $3F

Putem fi si 10 daca noi ascultam si dam arme, ceea ce s-a intamplat azi ( nu si la numar am fost 25) se poate castiga :)

Adica helau ba, ce fac fratii mei, cum o mai duceti ?

Sunt super happy fresh de fresh ... just some smoke ...

Mai am putin si vin acasa bagamias...si aicea e plictiseala si scumpa marfa :))

Va saluta ba ! poate intru prin game!

Felicitari!

Noapte buna,maine probabil se va face un event intre mafii,sper sa fiti in numar cat mai mare pentru a da bine.

Va multumesc pentru war-urile de ieri,ati vazut si voi ca daca stam grupati si ascultati sfaturile mele nu putem pierde...voi mai lucra la cateva tactici pentru unele zone...Ati vazut cand vin adversari cate 1-2 si noi suntem grupati minim 4 nu au ce sa faca...Pana luni vor mai revenii inca 3-4 oameni din inactivitate si sper ca totul sa decurga Ok.

O seara placuta,noapte buna !

Edited by Bogdan phR