Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, salut. Am intrat putin la PC sa vad care-i treaba, nu stau mult si o sa plec la liceu, dupa plec direct la antrenament (RL).. ne auzim diseara, dupa 11 jumate. Distractie placuta la antrenament.

Pharelle, orice zice lumea, RESPECT! Ai ridicat mafia asta unde n-a mai fost niciodata! Acum asta e, s-a intamplat.. Haters gonna hate. Cum a zis si Vlad, trebuie sa ramanem uniti, sa "tinem steagu' sus".

Aprindeti lumanari baaa ofticatilor!!!

Edited by CBN CHUCK

Va multumesc tuturor pentru sustinere, pacat ca un copil de 12 ani este luat in serios, parca as fi folosit eu cod, aveam mai mereu 5 kill-uri in fata...oricum nu mai conteaza asta, am reusit sa luam un oras si sa tinem GSB inchisi in HQ, a fost frumos cat a fost, cu cartierul verdant, biz-urile si ce a mai fost...nu va voi uita niciodata, am avut cei mai tari membri de pe aceasta comunitate si voi ramaneti familia mea, ma voi intoarce sa nu credeti ca ma dau batut, oricum vreau sa ramaneti uniti si sa aveti grija de noul lider care ar fi frumos sa fie din factiune.

Eu nu fac ca toti ceilalti sa ma duc sa joc pe alte comunitati dupa ce pierd ceva, nu...joc aici unde am toate amintirile pacat ca au fost stricate in asa fel.

Diesel- Lider pierdut.

Rieker-Lider pierdut.

Raduku-lider pierdut.

Pharell-lider pierdut.

13.08.2013-13.10.2013 factiunea cu numarul 13.

Fratele meu pe vecie : Rieker.xD

Scarface- cel mai bun admin de pe aceasta comunitate.

Ice- Cel mai corect admin.

Vlad- lawyerul meu care ramasese lipit de scaunul de la pc.

Newlife- Ba, ba ba eu nu am aim.

Rainman- Omul care avea ceva cu "beenzi"

Beenzi-Omul cu regulile.

Rusk- Slabanul din VErdant.

Sprites- Cel mai nab player.

ToxicMinimall- Cel mai bun lider Assasin.

Cristi95-Ba eu am de invatat.

DariuS- " Eu nu vin la iesiri cu mafia ca ma fac de ras"

<3.

Edited by Bogdan phR

Va multumesc tuturor pentru sustinere, pacat ca un copil de 12 ani este luat in serios, parca as fi folosit eu cod, aveam mai mereu 5 kill-uri in fata...oricum nu mai conteaza asta, am reusit sa luam un oras si sa tinem GSB inchisi in HQ, a fost frumos cat a fost, cu cartierul verdant, biz-urile si ce a mai fost...nu va voi uita niciodata, am avut cei mai tari membri de pe aceasta comunitate si voi ramaneti familia mea, ma voi intoarce sa nu credeti ca ma dau batut, oricum vreau sa ramaneti uniti si sa aveti grija de noul lider care ar fi frumos sa fie din factiune.

Eu nu fac ca toti ceilalti sa ma duc sa joc pe alte comunitati dupa ce pierd ceva, nu...joc aici unde am toate amintirile pacat ca au fost stricate in asa fel.

Diesel- Lider pierdut.

Rieker-Lider pierdut.

Raduku-lider pierdut.

Pharell-lider pierdut.

13.08.2013-13.10.2013 factiunea cu numarul 13.

Fratele meu pe vecie : Rieker.xD

Scarface- cel mai bun admin de pe aceasta comunitate.

Ice- Cel mai corect admin.

Vlad- lawyerul meu care ramasese lipit de scaunul de la pc.

Newlife- Ba, ba ba eu nu am aim.

Rainman- Omul care avea ceva cu "beenzi"

Beenzi-Omul cu regulile.

Rusk- Slabanul din VErdant.

Sprites- Cel mai nab player.

ToxicMinimall- Cel mai bun lider Assasin.

Cristi95-Ba eu am de invatat.

DariuS- " Eu nu vin la iesiri cu mafia ca ma fac de ras"

<3.

Eu chiar daca nu inteleg ce sa intamplat, mi-a parut bine sa te am ca lider, ai fost un prieten bun, enervant uneori dar ai stiu sa te opresti cand era cazu, poate ne-om mai auzi, sper sa ramanem prieteni, Salut.

Nu prea am ce sa mai zic, invidia si rautatea sunt lucrurile ce primeaza si intr-un amarat de joc. Sa speram ca totul va reveni la normal si ca vom duce mai departe tot ce am construit pana acum.

#Fratele meu pe viata: PHARELL.

Edited by RiekeR xD

Va multumesc tuturor pentru sustinere, pacat ca un copil de 12 ani este luat in serios, parca as fi folosit eu cod, aveam mai mereu 5 kill-uri in fata...oricum nu mai conteaza asta, am reusit sa luam un oras si sa tinem GSB inchisi in HQ, a fost frumos cat a fost, cu cartierul verdant, biz-urile si ce a mai fost...nu va voi uita niciodata, am avut cei mai tari membri de pe aceasta comunitate si voi ramaneti familia mea, ma voi intoarce sa nu credeti ca ma dau batut, oricum vreau sa ramaneti uniti si sa aveti grija de noul lider care ar fi frumos sa fie din factiune. Eu nu fac ca toti ceilalti sa ma duc sa joc pe alte comunitati dupa ce pierd ceva, nu...joc aici unde am toate amintirile pacat ca au fost stricate in asa fel. Diesel- Lider pierdut. Rieker-Lider pierdut. Raduku-lider pierdut. Pharell-lider pierdut. 13.08.2013-13.10.2013 factiunea cu numarul 13. Fratele meu pe vecie : Rieker.xD Scarface- cel mai bun admin de pe aceasta comunitate. Ice- Cel mai corect admin. Vlad- lawyerul meu care ramasese lipit de scaunul de la pc. Newlife- Ba, ba ba eu nu am aim. Rainman- Omul care avea ceva cu "beenzi" Beenzi-Omul cu regulile. Rusk- Slabanul din VErdant. Sprites- Cel mai nab player. ToxicMinimall- Cel mai bun lider Assasin. Cristi95-Ba eu am de invatat. DariuS- " Eu nu vin la iesiri cu mafia ca ma fac de ras" <3.

Nu mai am ce zice ti`am mai zis eu si aseara ;). Mi-a facut placere sa te am ca lider, cel mai lider dintre lideri tot respentu pentru tine. E urat ca pierzi liderul asa dar cat ai fost ti-ai facut treaba pe deplin. Multumesc pentru increderea acordata si te asteptam inapoi aici pentru ca Verdant are nevoie de cei la tine si rieker deoarece voi 2 reprezentati Verdant Family. Au fost cele mai bune 2 luni ale mele intr-o factiune si imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la un rank mai mare sa te ajut mai mult si pe viitor sa nu mai ai incredere in oricine ;)

PS: Melodia asta ne reprezinta

REMEMBER CAPO CRIMINI PHARELL

RESPECT

Edited by pH Cristi95

@@Bogdan phR, Frate chiar nu stiu ce sa zic...

Vreau doar sa sti ca ai fost cel mai bun lider pe care l-am avut.

Nu te-ai comportant ca majoritatea liderilor, ci ca un prieten adevarat.

Multumim pentru ce ai facut pentru noi si asteptam sa te intorci :) !

@@Bogdan phR, Ai fost un lider de nota 10.. n-am mai vazut un lider mai de treaba ca tine.. Imi pare rau ca te-a scos din functie acel Hater idiot.. RESPECT Pharell, sper sa mai vorbim pe skype..

You are the next.

@, Habar n-am cine esti si nici nu vreau sa stiu, stiu ca este un hater care cauta bagare de seama..

Vad ca acum o sa te pui pe mine cum ai facut si cu Pharell.. Eu iti spun un singur lucru 'Get a Life'.. n-am chef sa ma cert cu un copil pocait ca tine. S@L Fanule.

Edit:Clanu camatarilor =)))), iesi frate din casa, dute cu prietenii (daca ai), no lifereee :)).. Astept si eu Blacklist :O, Oh my god ce frica imi este hii imi iau bataie :)). Get a life.

Edited by pH LeR666

Ce-mi place de astia :)),n-au alta treaba decat sa bage bete-n roate la toti,ce viata trista pe ei doamne...nici nu vreau sa-mi imaginez ce fel de oameni sunt astia in RealLife... :-t

PS:Daca nu ma bagi pe "Black-List" esti degeaba.

Edited by NewLife

@,

Ma baietas vezi-ti frate de treaba ta si nu mai cauta scandal.

Edit:Astept Black-List.

Edited by pH dariuS