Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutari, am zis sa mai trec si eu pe aici cu toate treburile astea e cam greu sa mai am timp si de calculator, de luni sper sa-mi reiau activitatea si eu...dupa teza la romana doh!!!!!

Bafta.

Buna Dmineata.

Cristi95 mi-a facut placere sa fiu coleg cu tine, in ciuda certurilor avute ai fost un coleg cu care m-am putut intelege si cu care am avut ce discuta.Mult succes in h.

Cam slabut war-urile de aseara, incercati sa fiti mai multi on la war daca vreti sa castigam.

Newlife nu am furat eu nimic, shtory mi-a furat bestu, am avut la fel ca el si culmea nu am luat eu bestu. :))

Edited by mR Silviu

Felicitari pentru waruri,mie unul imi convine ca au inceput si ei sa ia niste turfuri,sincer m-am saturat sa tot dominam,de 4 luni dominam LS-ul,m-am plictisit in fiecare zi war tot pe aceleasi turfuri idioate(HQ GSB,mats get) macar asa facem waruri si pe alte turfuri :).Acum sunt ei la "conducere" peste ceva timp vom fi iar noi si tot asa,pana la urma sunt doar niste pete pe harta,care apar si dispar.

Noapte buna.

Edited by NewLife

@,

Adevarat.

Mie unu nu-mi pasa de zone,poate sa ne lase decat cu HQ-ul putin imi pasa.

Nu are rost sa te inervezi pentru niste zone.

Noapte Buna am iesit.

Felicitari pentru waruri,mie unul imi convine ca au inceput si ei sa ia niste turfuri,sincer m-am saturat sa tot dominam,de 4 luni dominam LS-ul,m-am plictisit in fiecare zi war tot pe aceleasi turfuri idioate(HQ GSB,mats get) macar asa facem waruri si pe alte turfuri :).Acum sunt ei la "conducere" peste ceva timp vom fi iar noi si tot asa,pana la urma sunt doar niste pete pe harta,care apar si dispar.

Noapte buna.

Slab esti, 30/24 RPG2.

Salut, ma scuzati ca postez aici. Sa ascultati de valentino si sa ramaneti cat mai uniti pentru a arata puterea mafiei Verdant Family.

+ daca si voi vreti asta :)) .

Edited by SPRITES

Felicitari pentru war-uri.

Asa e NewLife, ai dreptate...

Dar daca vrem sa mai castigam ceva turfs trebuie sa fim si noi mai multi.... GSB sunt usor de batuti, foarte usor, dar ei sunt FOARTE MULTI, noi foarte putini... Faptul ca le-am tinut piept pana acum, desii noi eram cativa iar ei o groaza este un lucru mare. Bravo!

Noapte Buna am iesit si eu.

Arms uitati-va la topic-ul de arms dealer,am facut o schimbare.

Felicitari pentru waruri,las' sa mai castige si adversarii nostri niste waruri ca asa o sa facem waruri pe mai multe turfuri nu tot pe aceleasi in fiecare zi in plus devine din ce in ce mai palpitanta batalia pentru LS :X,pana acum era pre monotona doar verdant verdant,negru,negru...

Noapte buna.

Dupa cum a zis si Rossi, SUNTEM FOARTE PUTINI LA WAR-uri....dupa ne miram de ce pierdem teritoriile....

Versus GSB nu avem ce sa facem, trebuie sa fim cel putin lafel de numerosi ca si ei ca sa recuperam ceva + organizati.

In seara asta sa le aratam ce este VERDANT! sa ascultam de lider si rank 4+ .

VTB ieri au avut noroc, cu organizatia noastra... de azi, ii rupem :)

Bafta la war-uri.