Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Crezi ca el se uita pe rpg cand avem war :)) copy paste si schimba doar data :)))

Defapt eu trebuie sa postez cu o zi inainte, si eu nu sunt ghicitor sa ghicesc la ce ora ne ataca / atacam :))

Defapt eu trebuie sa postez cu o zi inainte, si eu nu sunt ghicitor sa ghicesc la ce ora ne ataca / atacam :))

Tre sa iti cumparam un ghioc sa vezi ce atacuri vom da:))

Bravo ma.. V-am dresat pe uni si bine dar si putin prost :))

Bine v-am dresat ca numai faceti uni din voi - in prostie..

Prost v-am dresat ca imi furati mie kill-urile :))

Hai ca saptamana asta a fost mai bine decat in precedenta.

M.ionut,cres astept evidenta war sa incep cu FW.

Postati-va evidenta arms ca sa nu fiti sanctionati si de acolo.

Asqwe,la mine ce m-ai astepti :)))

NU UITATI.AVETI TIMP PANA SAMBATA la ora 18:00 SA POSTATI EVIDENT ARMS DEALER.AM PUS O LISTA ACOLO SA STITI CARE SUNT ARMS DEALER!

Edited by MF Necomercial

Mai bine ma? Iti dai seama ce vorbesti? :))

Marti, miercuri si joi nu am pierdut nici un war.

Sigur boss, m-am apucat din seara asta sa o fac. Am terminat evidenta pe luni...o sa dureze ceva sa termin tot ca...trebuie sa culeg informatiile singur, nu am dat de experiment si cres. Maine seara cel tarziu e gata.

Edited by UTZ MIonut

@,Mai bine a fost, dar nu extraodinar.

Adica a fost bine ca am castigat si am reusit sa si aparam turfs-urile, a fost rau ca unii au continuat sa faca -, iar cei cu - peste -5 o sa ia FW, lafel si cei ce n-au dat pe la waruri.

@, Nu te grabi prea rau, ai timp pana duminica la sedinta, zic...Deci calm

@@icepaiN, Nu e problema o sa trebuiasca insa sa-ti faci evidenta pe saptamana viitoare si sa incerci sa faci + la war.

MF Necomercial vezi ca eu nu sunt trecut pe lista de arms dealeri.

Asqwe -> normal ca sunt persoane care fac -. Daca stai sa te uiti suntem multi de rank mic( care beneficiem doar de deagle si m4) care avem -. E normal ca cei cu cank mare sa faca + ca au Tec au Combat( tragi odata cu combat ala omori 5 insi). Nu stiu zic si eu , eu nu am jucat cu tec si combat unde am jucat. jucam doar cu deagle si mp5.

@,Mai bine a fost, dar nu extraodinar.

Adica a fost bine ca am castigat si am reusit sa si aparam turfs-urile, a fost rau ca unii au continuat sa faca -, iar cei cu - peste -5 o sa ia FW, lafel si cei ce n-au dat pe la waruri.

@, Nu te grabi prea rau, ai timp pana duminica la sedinta, zic...Deci calm

@@icepaiN, Nu e problema o sa trebuiasca insa sa-ti faci evidenta pe saptamana viitoare si sa incerci sa faci + la war.

Nabule, se vede ca au prins incredere baietii, i-am ajutat si eu prin scorurile mele intergalactice, am luar cred ca 8 best-uri saptamana asta :-?

Ionut, la evidenta sa aparem si eu si asq te rog

Am plecat la scoala, bafta.

Edited by AIM Blacky07

@,

@,

ULtima oara cand vi se accepta cereri de inactivitate facute incorect. George tu zici ca pleci in mai si revi in aprilie logic nu?

Marine tu ai scris acolo ca pleci in mai si revi in octombrie ce dracu teze dai tu in 5 luni ma?

Tu gandestete cand iti faci antrenamentul ca multi au nevoie de asa ceva!

MF Necomercial vezi ca eu nu sunt trecut pe lista de arms dealeri.

Asqwe -> normal ca sunt persoane care fac -. Daca stai sa te uiti suntem multi de rank mic( care beneficiem doar de deagle si m4) care avem -. E normal ca cei cu cank mare sa faca + ca au Tec au Combat( tragi odata cu combat ala omori 5 insi). Nu stiu zic si eu , eu nu am jucat cu tec si combat unde am jucat. jucam doar cu deagle si mp5.

Te-am trecut acuma,sa postezi :))

@,

@,

ULtima oara cand vi se accepta cereri de inactivitate facute incorect. George tu zici ca pleci in mai si revi in aprilie logic nu?

Marine tu ai scris acolo ca pleci in mai si revi in octombrie ce dracu teze dai tu in 5 luni ma?

Tu gandestete cand iti faci antrenamentul ca multi au nevoie de asa ceva!

Cei 2 mi-au explicat mie in joc, au gresit doar acolo, daia le-am acceptat-o , sa nu se inteleaga ceva gresit.

Nabule, se vede ca au prins incredere baietii, i-am ajutat si eu prin scorurile mele intergalactice, am luar cred ca 8 best-uri saptamana asta :-?

Ionut, la evidenta sa aparem si eu si asq te rog

Am plecat la scoala, bafta.

Stai linistit, apareti si voi pe lista cu evidenta, nimeni nu scapa ! V-am pus din propria initiativa :))