Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tre sa invat la fizica si imi este lene.. sa speram ca pot intra in seara asta la war-uri #-o #-o

@ PRO pentru ca semnatura.

Edited by SniPeRS

Salut baietii, dupa cum vedeti diseara avem war-uri grele.

Dupa cum mai vedeti, decand e qmenthol mana dreapta, GSB au devenit mai activi, deci aveti grija cum faceti sa fiti on diseara la wars.

Salut baietii, dupa cum vedeti diseara avem war-uri grele.

Dupa cum mai vedeti, decand e qmenthol mana dreapta, GSB au devenit mai activi, deci aveti grija cum faceti sa fiti on diseara la wars.

Si tu mana stanga sau cum ? :)))

@,Ba prietene ce ai patit pentru un amarat de post iei 5+ uri? Daca pentru un posti nteligent de-al meu nu vad macar 2 + uri nu mai dam attack maine.

Mai bine pentru mine,numai fac - :))))

Asqwe asta numa posturi pentru +1 face...ntz ntz, pai cum vrei + de reputatie cand noi vorbim despre waruri si lucruri inteligente..cand tu doar te plangi ca nu iti da lumea +...

Aha,ma tradezi?asa faci ? :))

938228239.jpg

eu jur ca nu am vrut...alexa m-a corupt ! :))

Blacky nu te supara da tre sa inveti sa organizezi un war ca nu le ai, daca maine poimaine iti pica functia de lider in brate ce faci? :D. Daca am ajuns sa ne dea ordine la war Anezuca e grav. :)) Eu mi-am terminat treaba pe azi, mi-am facut destui nervi intr-o ora.