Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare baietii, de luat luam noi zone, dar de attack s-a prins ? :))

21:00-21:00 Avem primul war, e bun si ala...poate maine sa prindem macar 2 attack-uri.

Hai noroc, tin sa va anunt ca de saptamana asta evidenta la arm dealeri ( materiale ) o sa arate asa:

Nu va impun un numar minim de materiale pe care sa il consumati dar o sa iau in calcul urmatoarele lucruri:

*numarul de waruri la care ati fost prezenti

*numarul total de waruri pe care le-a avut factiunea

In cazul in care nu sunteti seriosi si nu prezentati rapoartele sau le faceti in scarba sa va asteptati la ce e mai rau.

evidenta_MATERIALE.png

Iar asa va arata de astazi inainte evidenta de war care o sa fie facuta in fiecare zi ( de luni pana joi ), asta doar pentru a va sanctiona la timp :))

ev_War.png

Edited by UTZ MIonut

Hai ca a fost bine, daca o tinem tot asa luam tot ls-ul , felicitari baieti.

@ Scutestema si pe mine te rog, e prima zi in factiune si n-am inteles cum e cu materialele... Ok?

A fost bine,dar nici pe departe nu a fostcum as vrea eu sa fie, de aceea ionut gasesti pe cineva care sa faca evidenta arms iar tu te ocupi doar de cea war, maine sper sa o vad pe cea de la war si sa am pe ce da FW.

@, Crudex aici, bossule, am facut poza cu 5 minute dupa ce a inceput warul, si in timpul warului am primit 30k materiale de la Michael. si am zis sa nu mai fac poza la final, te rog sa ma invoiesti pe azi, multumesc, Ioane.

Am postat evidenta de war pe astazi ( luni 19.05.2014 ). Daca aveti ceva de spus astept quote.

http://forum.b-zone.ro/topic/140687-verdant-family-evidenta-waruri-war-logs/page-68#entry3107338

Din cate mi-a spus asqwe, p.flavius si inca vreo 2 s-au invoit de la el ( dintre cei care i-am trecut absenti )

Eu zic sa intrati maine la waruri sau daca nu puteti sa faceti o invoire ca nu va cade mana, ca sa nu plangeti dupa de ce am luat fw :(( de ce am luat uninvite :(( Gen hai sa fie bine ca sa nu fie rau zic...

@, Crudex aici, bossule, am facut poza cu 5 minute dupa ce a inceput warul, si in timpul warului am primit 30k materiale de la Michael. si am zis sa nu mai fac poza la final, te rog sa ma invoiesti pe azi, multumesc, Ioane.

Daca mai vi fara materiale la war nu o sa-ti fie bine, macar cereti la inceputul war-ului si va da cineva macar 10.000.

PS: Felicitari pentru munca pe care o faci M.Ionut.

Edited by Michael.

Am postat evidenta de war pe astazi ( luni 19.05.2014 ). Daca aveti ceva de spus astept quote.

http://forum.b-zone.ro/topic/140687-verdant-family-evidenta-waruri-war-logs/page-68#entry3107338

Din cate mi-a spus asqwe, p.flavius si inca vreo 2 s-au invoit de la el ( dintre cei care i-am trecut absenti )

Pe micuțul de mine nu l-ai trecut :((( .

N-am facut nimic la warul asta, secam cativa, aveam lag si nu puteam sa-i mai omor. Nu am putut face nimic pe turf din cauza lagului si nu stiu de ce, pc meu e bunicel si nu am intampinat asemenea probleme cu lag-ul pe vreun server de samp...

Mihaitzuu ai intrat in factiune dupa ce am facut lista cu membrii, de astazi inainte o sa apari si tu pe evidenta.

Michael. multumesc

NU uitati sa dati cu ochii peste evidenta de war de ieri pentru a va plati amenzile ( cei care aveti de platit ), adica cei care au -$

Arm dealerii- v-am inteles ieri pe cei noi care nu ati stiut ca trebuie sa faceti SS la /stats inainte si dupa war.

De astazi inainte nu mai accept scuze...mai spun odata...CAND INCEP WAR-urile FACETI SS, LAFEL SI LA SFARSITUL WARURILOR DIN ZIUA RESPECTIVA, gresiti pe carca voastra => platiti. Ne vedem diseara la war.

Edited by UTZ MIonut