Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, Ioane, am o dilema, nu imi place asta cu 'arms dealer', adica e o prostie, ca doar se vede care da arme si care nu, in fine....bafta.

Crudex daca era prostie nu se mai facea nicaieri evidenta de arms.

UTZ MIonut este o prostie pentru ca din 12 arms dealer doar 6-7 dau arme, restu stau si o freaca si doar cer arme dar de dat inapoi, nu. pierd timp si bani ca alti arms dealer sa o frece? Edited by Likeee

@@SniPeRS, bun la arme esti cand mafia ta pierde si ai scor 17-4 (cum a avut Carter ieri cu Vietnamese), nu 7-6 cum ai avut tu...

Cand castigam cu 15-0, e totuna. Am avut 6-3 ca nu am apucat sa fac killuri ca ati furat tot, dar daca am lua asisturile... Oricum, am luat 3 unu dupa altu la un moment dat la GSB

Tot ce trebuie sa faci e sa te pozitionezi bine.

Ojp9thL.png

Edited by VDT Magnum

@ vedem luni ce se intampla. Daca a-ti avea mai multi scorurile pe + iar cativa -1 sau cel " MULT " -2 am castiga si noi niste turfuri.. Dar cand alti faceti -10 , -15 iar pe alti va doare fix in sapte metri sa intrati macar la war-uri o sa avem turfuri cand ma fac eu popa in Turcia.

Edited by SniPeRS

@ prin Vietnam sunt numai cativa talentati la arme , daca eram si noi 20 pe turf-ul ala castigam la cel mult 3-4 runde ca nici aia nu-s nabi.. Dar 10 in 30 vom castiga cand o sa faca caini oua..

Nu inteleg, intri in gang doar sa faci scor sau sa castigi cu factiune?

Ce cacat conteaza cine face mai mult + din moment ce scopul e sa iei turful si sa nu faci - mare. Dar voi numai de + faceti si "furati" etc.

@@LikEeE sa va zic eu care e treaba. Conteaza sa ai la war-uri + si sa fiti foarte putini pe - si cel " mult " cu -2 . Asa putem merge toti la war sa facem - si la ce mai mergem ? Sa ne aflam in treaba ca ne plimbam pe turf ca la patinaj viteza ?

@@LikEeE sa va zic eu care e treaba. Conteaza sa ai la war-uri + si sa fiti foarte putini pe - si cel " mult " cu -2 . Asa putem merge toti la war sa facem - si la ce mai mergem ? Sa ne aflam in treaba ca ne plimbam pe turf ca la patinaj viteza ?

+ si - sunt 2 caracteristici care nu definesc un jucator. Cand esti intr-o factiune nu evidentiezi doar pe 1, ci toata echipa. iti dau o situatie

Daca X face 10-0 si sta in acelasi loc de la inceputul warului, si Y face 0-8 dar se agita scade viata la rivali si ofera un suport echipei care e mai bun? X say Y ? X ca sta intr-un loc sau Y ca scade viata rivalilor pentru X?