Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare! De astazi vom fi colegi, sper sa ne intelegem bine! :)

Bine ai venit, sper sa te descurci.

Nu uitati de sedinta si antrenament, de la 20:00 pana la 22:00 sa fiti online.

Maine war si am pus niste reguli interesante zic, prin care voi puteti face niste $$ in plus sau puteti face niste banuti in -

Astfel ca de maine cine vine la War-uri la :45/50 Va primi la finalul saptamanii 5.000$

Cine participa la toate warurile primeste 5.000$

Cine ia un Best primeste 10.000$

Cine vinde cele mai multe materiale primeste 10.000$

Cine face per total(luni/marti/miercuri/joi) mai multe de 20 Kills primeste 5.000$

Astea ar fi +urile acum sa vina dezavantajele.

Cine intarzie la waruri va primi amenda/AV sau FW.

Cine Nu vine la waruri are FW.

Cine nu vinde arme la war are AV/FW.

Cine face minus mai mare de -5/6 are FW.

Cine face minus per total(luni/marti/miercuri/joi) mai mare de -20 are amenda 20.000$

Sper ca aceste noi ,,Bonusuri'' sa va stimuleze si sa fiti mai activi, bineinteles daca vreti sa mai ramaneti printre noi.

SniPeRS tata esti pe nasoale?! =)

Uite asa ne-a mai parasit un rank4! Asqwe...renunti prea usor la ei, ai nevoie sa iti faci o echipa puternica nu sa o destabilizezi, ori o echipa puternica se formeaza in timp...nu cu membrii noi...Cat despre ultima linie la avantaje / dezavantaje poti sa le scoti din calcul...degeaba face 20 kills daca pe langa alea 20 kills face 30 deaths....tu tot trebuie sa ii dai bani...

@,Bafta maine men, si Succes tuturor care maine incep Bacul :)

Astazi sa zic ca a fost bine spre foarte bine 2 waruri castiga si unul ,,pierdut'' a fost bine mai bine decat ma asteptam, 28/29~ mereu on 22+ pe turfs mereu, incet incet vad ca incepeti sa va reveniti. Nu uitati de bonusurile sau sanctiunile de la finalul saptamanii.

Maine daca nu sunteti lafel de multi on si daca nu ascultati si v-o luati in cap fac urat si voi nu cred ca vreti asta ;)

@,Bafta maine men, si Succes tuturor care maine incep Bacul :)

Astazi sa zic ca a fost bine spre foarte bine 2 waruri castiga si unul ,,pierdut'' a fost bine mai bine decat ma asteptam, 28/29~ mereu on 22+ pe turfs mereu, incet incet vad ca incepeti sa va reveniti. Nu uitati de bonusurile sau sanctiunile de la finalul saptamanii.

Maine daca nu sunteti lafel de multi on si daca nu ascultati si v-o luati in cap fac urat si voi nu cred ca vreti asta ;)

Ai vazut? Incetu' cu incetu' se rezolva totul... sa prinzi attack maine, sa nu aparam.

Eu ma duc la culcare, mor de somn, nb !

Eu am iesit. Tineti-mi pumnii...maine am proba orala la romana. V-am pupat, noapte buna. !

Asa cum am rupt azi la waruri, asa sa rupi si tu maine, succes :*

Eu am iesit baietzei ne auzim maine, sa speram ca prind attack avand in vedere ca pe gsb o sa cam fie bataie la attack, in fine vedem noi cum facem.

Succes astora cu bac-ul chiar daca la competente nu prea e mare stres ;)