Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A revenit netu in slatina ma :))

Scuze bajeti ca la ultimu war n-am putut sa vin, stiti net-slatina-prost= war-0 DAR vad ca ati castigat si ca v-ati descurcat destul de bine 15-0

Maine avem war de la 19:45 toti on pentru waruri sa nu avem surprize neplacute.

@, vorba lu Trestiii, "esti pamant de flori". Cand ai zis n-am fost on, in plus, sper sa pierzi helperu, nici lideru nu il meriti, copil de lemn :))

Hai ca am iesit, noapte buna. Felicitari pentru waruri, am luat best cu 18, nu e rau deloc.

Maine waruri din nou, sa intrati !

Edited by VDT Magnum

@,

@@Classics,

Nu inteleg de ce comentati cand voi nu aveti nici 2 saptamani in gangul ala. Ati ajutat voi cu ceva la recordul ala? Si apropo, recordul ala a fost facut dupa ce s-a dat wipe Verdantului si astia ai vostri au ciugulit teritoriile ramase, frumos sa faci un record asa, nu?

LE: Verificati topicul Amenzi/Sanctiuni si platiti-va amenda.

Te rog sa nu mai aberezi prietene, teritorii de la Verdant in acea perioada am luat doar dupa ce si-au ales un lider si aveau membri.

Am luat doar 1 sau 2 turfuri la o distractie cu admini. Daca nu esti in tema si va e ciuda ca nu sunteti in stare de cand s-au introdus testele TW sa mai faceti fata te rog sa ramai legat in HQ cum ati facut si pana sa se introduca iar CLEO si cum o sa stati in continuare. Asta e soarta ELC, pacat.

@@F4L kiNNNder, exact asa m-am gandit si eu, dar intre Germania si Olanda, cred ca ar castiga Olanda, parerea mea. Acum ramane de vazut.

Aia nu avem de unde sa stim, ambele echipe au sanse egale dar eu tin cu nemtii de aia i-am pus :)). Vom vedea.

Ba, @@F4L oTo. La cat de in tema esti tu cu mafiile vad ca deja ti-ai luat un fw. Dupa ce ca ai ciugulit niste teritorii pe care le muncisem cu greu in verdant mai ai si tupeul sa zici ca ai doborat nu stiu ce record. Daca si tu esti asa de redus ca fostii tai membri si acuzi ca testele astea ne fac sa pierd e vai de tine, bai baiatule. Nu cred ca ai fost destul de istet sa vezi ca si-au dat peste 15 membri demisia. Banuiesc ca stii si tu cat de greu e sa ii inlocuiesti, ca n-ai fost lider degeaba, asa ca te rog nu mai comenta si vezi-ti acolo sa nu iesi iar cu 3/3, ca esti cam obisnuit.

Incercati sa ii dati mai multa indiferenta jocului asta. Pana la urma nu el va da de mancare. Te joci ca sa iti faci prieteni, dar voi prea suferiti pentru niste pixeli cacanii pe mapa.

Din cate vezi problemele sunt la tine, daca erati curati nu sareati ca arsi cand s-au introdus testele TW. Nu au iesit peste 15 membri, ti-au iesit in jur de 6-7 (cei codati) de frica testelor.

Nu am ciugulit nimic, eu ca lider am realizat ceva, pe munca, tu ca sublider n-ai realizat absolut nimic, cu coduri. Daca erati buni Avispa trebuia sa fie inchisa in HQ cum a fost ELC timp de 7-8 luni si cum o sa fie din nou, va repet, asta va e soarta, nu o puteti schimba.

Terminati cu posturile aiurea aici, daca vreti sa va certati intalniti-va pe joc si injurati-va ca atare nu prin topicuri pe la discutii membrii.

Ia lasa-ma ba ca mi-e lene sa scriu in alta parte, dispari d-aici.

Unu de aici din factiune cred ca m-a injurat la competentele digitale la T.I.C :)))

Waa deci am scris toate alea bine si trebuia sa scriu in coltul de sus din stanga ce statie am la PC eu am scris numarul 15 la cate foi am scris la examen=)))))). Examenul nici nu incepuse si eu am scris 15 foi , doamne =))

Dupa strig la profesor " Domn profesor , la mine este o problema grava =)))) #-o #-o "

Ai de capu meu , am crezut ca imi da alta foaie sa completez :))

Edited by SniPeRS

zeAma69, cand realizezi ce a realizat F4L oTo, te asteptam cu comentarii, pana atunci...keep training and shut the fuck up. Nu va vedeti de lungul nasului, dar totusi aveti de reprosat cate ceva tuturor care va depasesc valoric si intelectual, e ceva normal va simtiti amenintati, doar ca cu atitutidnea asta nu o sa reusiti niciodata, ca vorba aia ...ciuda e arma prostului.