Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, se pare ca n`avem waruri.. Asta e, azi nu cred ca voi intra pe samp, mai de graba joc lol si dupa ies p`afara. Vorbim mai pa` seara. Baftaaa

@, welcome.

@, am zis ca nu conteaza daca nu avem waruri, la 12:45 sa fiti la HQ, indiferent de situatie. Daca nu avem waruri tinem un antrenament.

Salut baieti, sunt la un popas si m-am gandit sa postez. Imi pare rau ca nu v-am prins attack, e un sistem destul de dubios pentru ca poti da attack cand e ora 9 pe samp, nu in viata reala, si de pe telefon imi e greu cand sa dau refresh la pagina..

In fine, sper ca voi avea acolo o sala de calculatoare ceva, o sa incerc si maine sa prind. O zi buna tuturor, ascultati de Magnum si de Zync.

Edit: Magnum, daca tot ati vrut antrenament am dat 2 atacuri in SF pe pier mobs.

Edited by South Blacky07

Felicitari pentru waruri, ne-am descurcat bine. Daca si maine ne prezentam asa, o sa fie ok. Puteam castiga si al 2-lea turf daca mergeam calumea, dar e bine si un turf luand in considerare ca a fost warul in SF chiar pe HQ 69.

Salut baieti, ce faceti?

Eu am trecut de Adjud si ma indrept spre Piatra Neamt.

Felicitari pentru waruru, scuzele mele ca nu v-am prins attack in Ls, voi incerca maine din rasputeri.

Felicitari pentru waruri, ne-am descurcat bine. Daca si maine ne prezentam asa, o sa fie ok. Puteam castiga si al 2-lea turf daca mergeam calumea, dar e bine si un turf luand in considerare ca a fost warul in SF chiar pe HQ 69.

Am dat attack in Sf doar pentru antrenament, vad ca v-ati descurcat.

Vorbim si diseara cand ma cazez.

Noroc baieti, m-am cazat la o pensiune pe aici prin Piatra Neamt, ce faceti?

Magnum,inca nu ai facut nimic ;)

O sa incerc sa prind inLs dar nu stiu cate sanse am.

O seara buna tuturor, aveti grija de voi.

LA 12:45 TOTI IN HQ AVEM 4/4 WARURI, MAI INTERESEAZA SA APARAM TURFSUL IMPOTRIVA CELOR IN VTB!

LA 12:45 TOTI IN HQ AVEM 4/4 WARURI, MAI INTERESEAZA SA APARAM TURFSUL IMPOTRIVA CELOR IN VTB!

Treci si pe la mine, STau in bistrita, nu am fost atent cand ai zis ca esti Piatra Neamt ca in 10 min ajungeam si eu

pfoai ce ciuda imi e cand treci inapoi pe unde o iei ?

Edited by BLacK BurN