Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine sper sa fin cat mai multi on. Azi am reușit sa câștigam ultimul war datorită coordonari bune oferite se zynk, maine te așteptăm la fel de inspirat.

Edited by South Edward NisaN

@,

Bun venit! Dacă Turner e prietenul tău atunci îmi dau seama de ce ești în stare. ( dacă știi ce zic ;) )

*Băieți, am postat evidența, uitați-vă pe ea și spuneți-mi dacă a greșit ceva ca să nu fiți sancționați degeaba. Felicitări pentru turf-urile păstrate și cel câștigat cu Green Street.

@@South Blacky07, De ce nu îi dai afară pe cei inactivi? De exemplu, AllenMinyo și xSorin. N-am văzut nicio cerere de inactivitate din partea lor.

@,

Bun venit! Dacă Turner e prietenul tău atunci îmi dau seama de ce ești în stare. ( dacă știi ce zic ;) )

*Băieți, am postat evidența, uitați-vă pe ea și spuneți-mi dacă a greșit ceva ca să nu fiți sancționați degeaba. Felicitări pentru turf-urile păstrate și cel câștigat cu Green Street.

@@South Blacky07, De ce nu îi dai afară pe cei inactivi? De exemplu, AllenMinyo și xSorin. N-am văzut nicio cerere de inactivitate din partea lor.

Te înțeleg te înțeleg keep calm :D ce fac băieți ?

Buna dimineata,

Nu mai faceti posturi, gen: "Salut, ce mai faceti?" , "Bine, voi ce faceti?". O sa stam iar cu topicul inchis..

In alta ordine de idei, ASTAZI AVEM IAR ZI FULL!

2 attack-uri prinse de ce-i mai buni baieti ;)) Si 2 deff-uri. In concluzie ,toata lumea la WAR ! E zi grea!

Noroc!

@Mater Chakra7 Chestiile alea, nu sunt de discutat aici.. Edited by RENKO dppSamo

In alta ordine de idei, ASTAZI AVEM IAR ZI FULL!

2 attack-uri prinse de ce-i mai buni baieti ;)) Si 2 deff-uri. In concluzie ,toata lumea la WAR ! E zi grea!

Noroc!

Iar avem full ba ? :| E obositor frate, mai ales cand stai si te enervezi ca te ia prin deal..

@@AIM MIonut,

Mor =)))))))))))))))

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

doamne nu am mai ras de ceva vreme asa de bine

Ce îmi place e să ii văd pe băieții ăștia care joacă barbut și apoi se plâng că pierd banii, ce mai râd când ii văd. După ce că știu că e interzis, tot ei se plâng apoi că vai , am pierdut 100k :((((((((((((((

ON: Salut băieți, mâine poate prind și eu atac, sper. Ne vedem in game, salut!

Ce îmi place e să ii văd pe băieții ăștia care joacă barbut și apoi se plâng că pierd banii, ce mai râd când ii văd. După ce că știu că e interzis, tot ei se plâng apoi că vai , am pierdut 100k :((((((((((((((

ON: Salut băieți, mâine poate prind și eu atac, sper. Ne vedem in game, salut!

Asa se inampla ma, in fond daca joci sti la ce te "inhami"

Speram sa prinzi :)