Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Nu esti in stare sa tai o paine, dar pe blacky :( sad story bro. Azi intru si eu la waruri.

Am si eu ceva sa il anunt pe blacky: Ba, pana cand n-ajungem sa ne batem pentru civilian spawn si verdant I sau imi trece mie raceala, nu mai apare nicio evidenta. Nu vreau sa crezi ca o neglijez, dar n-am dispozitia necesara.

Ne vedem la waruri.

Nu ma pot abtine. Singurul mod interzis care l-am avut atunci a fost damage informer, moduri care bag mana in foc ca si voi le folositi acuma. Asa ca va rog, abtineti-va. #noflamofc

@, well, inainte erau altfel regulile.

Edited by NUSUNTRASTA

Bine ca dati prin lv ca nu sunteti in stare sa prindeti in ls. Prind gsb pe ha vtb, las-o frate. Bine ca dormiti pe voi, ce sa zic, nu aveti timp a? Dormiti pe voi ba, prind aia cu 2 membrii rank 4+, las-o frate.

Parca aveam pact anti-post,nu ? http://rpg.b-zone.ro/players/report/4860 P.S. :Uitativa in minutul 00:28-00:44 sa vedeti cum trag eu cu m4 !

Imi cer scuze ca am postat aici,nu ma puteam abtine,daca v-am deranjat puteti da report :)

Damage Informer nu are ce bug sa faca ;). Nu are chiar nicio treaba cu ceea ce se intampla in video.

PS: Voi va folositi de pactul asta pentru a abuza in draci, asa ca nu-l aduce in discutie aici.

Edited by NUSUNTRASTA

@, Daca avem pact asta nu inseamna ca aveti voie sa jucati cu "coduri" ( stii de ce am zis asta ) si sa suferiti de el. Pactul a fost creat pentru a jucat intr-o ambianta placuta, fara abuzuri si alte cele. Din moment ce nu se poate ( eu am propus sa rupem acest pact de la faza cu m4ms, nu se face asa ceva ) cineva a trebuit sa "sara" peste el.

Edited by NUSUNTTRESTIII

@@South Blacky07,

N-am avut timp pentru evidenta, am avut o multime de teme, imi cer scuze daca aveai nevoie de ea. Eu zic ca ne descurcam ok la capitolul prezenta. M-am uitat mai atent pe warurile de aseara si singurul inactiv e ___George___. In rest, vin oamenii.

Hai ba frate las-o.. vine vtb si da attack pe hq gsb.. daca nu suntem in stare sa prindem in ls de ce naibi mai dati pe avispa Sf? Rusine celor de rank 4+ care sunt degeaba in aceasta factiune ( se stiu ei ). Uneori regret ca va tolerez atat.

AIA E BAAAA!!! No pai numa fain, poate luam HQ Avispa daca ne chinuim putin... :)) No nu mai zic nimic, vedem noi maine, noapte buna!

Pai nu? Sa avem turfuri doar in 2 orase e prea manistream. Ne mai tre' unu si in SF.

Hai ba frate las-o.. vine vtb si da attack pe hq gsb.. daca nu suntem in stare sa prindem in ls de ce naibi mai dati pe avispa Sf? Rusine celor de rank 4+ care sunt degeaba in aceasta factiune ( se stiu ei ). Uneori regret ca va tolerez atat.

Ce rusine? Lideru' sanctioneaza men, nu critica. Oricum, e greu, asta e, nu trebuie sa prindem mereu attack. Gsb / vtb vor incerca mereu sa faca orice sa nu luam noi LSul. Dar ei inca nu au inteles ca pentru noi e deja luat.
PS: Rupe pactul asta, poate invata si VTB-ul sa joace frumos, ca tot ei fac spume la gura de noi ca ne punem in fata masinilor (de parca ar fi abuz). Pe ei nu se vad ca intra in masini in fata noastra sau ies de pe turf in fata noastra, in timp ce tragem.

Edited by NUSUNTRASTA

In sfarsit, am prins si eu atac pe hq ala amarat, era sa prind si pe hq gsb da mi-a spus ca e intervalu' folosit...asta e, ne multumim si cu putin. Am vazut ca prin LV nu se avanta lumea la atac, asa ca am mai dat si acolo pe transfender :))