Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, baieti asa va vreau sa ascultati si sa intrati 25+ la war ca sa avem sanse asa in 19-20 nu avem sanse din cate ati vazut ne-am chinuit putin si in 26+...vedeti sunt baiat cu voi avem glume nu ma supar dar la war va rog sa ascultati din cate ati vazut am inceput cu fw...pe and deja l-am demis nu am nevoie de zeii aici care fac +10 daca nu asculta..o seara faina va doresc

Am gasit o alta solutie, topicul cu invoiri si inactivitate vor sta inchise asa ca faceti toti posibilul sa veniti la war sau fw.

Edited by zYnc

Asa nu se mai poate, pierdem war dupa war ca ce, ca nu (sunteti) in stare sa intrati 2 ore pe zi macar din timpul vostru sa luam si noi un amart de Turfs.

Hai serios pentru altceva aveti timp dar la war nu veniti si dupa mai cereti si rank-uri si toate d-astea.

Daca nici 30 minute nu ai timp, cum avem noi astazi, mai ales seara, inseamna ca stai degeaba in gang.

Poate luam si noi HQ cu rifa, daca suntem 25+ il luam :). Place noul avatar al meu fetele? :X

Edited by BOSS Di Maria

Salutare, primul meu post aici. Si saptamana viitoare o sa am teze, btw o sa fac tot posibilul sa intru la 3/5 waruri. Am vazut si eu acum ca 23andrei, acel individ fără caracter, a luat ban pentru cod-uri la war. Era absolut evident ca acesta avea ”coade” pentru ca batea 4 pe runda...dafaq iz going on broh. Ne auzim in game pentru rob-uri si altele. see ya!

Asa e cum zice nenea asta cum se numeste ? A , da Trastos , bine zice bai , ne irosim timpul aiurea , azi vreau sa ne pastram hq !!! Fiti buni la inimioara si veniti la war's ;) Va pupa JEan

Asa e cum zice nenea asta cum se numeste ? A , da Trastos , bine zice bai , ne irosim timpul aiurea , azi vreau sa ne pastram hq !!! Fiti buni la inimioara si veniti la war's ;) Va pupa JEan