Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai noroc! Ce fac baietii grei?

Eu mai incolo ma apuc sa bag iar windowsul ca il lasai pe nepotumiu la pc si dadu prostovanul upd la win 10 si il distrusa de tot xD. Castigam si noi tot astazi? Maine sa terminam si noi cu LS ca dupa vine pauza de wars...

@@A I M Sidorov, baga windows 10, dupa 4 ani de windows 7, mi-a trebuit doar 2 saptamani sa fiu sigur ca win10 e mult peste 7 si / sau 8

Da man dar nu am cine stie ce pc bomba... E mai slabut.. Win 10 are aceleasi preferinte ca 7? Pe laptop am win 7 professional si pe pc aveam 7 ultimate... Nu stiu ce sa fac ca.mi e ca il fac mai praf :))

@, Si pe laptop imi apare notificare sa-i fac upd dar parca am o vasta tragere de inima sa-i dau upd :))

Sa rezolv mai intai cu pc ca in caz ca nu merge ceva bine la laptop sa raman cu pc-ul liber. :)

Dar la win 10 isi face singur instalarile la drivere sau trebuie sa le bag eu? :-?

Stiu ca la win 8 si le facea singur :D

@@AIM HyperOwn, Nu am auzit nimic de probleme la SA:MP. Poate din cauza ca nu multi au w10 din cei care joaca samp :))

O sa ma mai uit pe net sa vad ce o sa fac inttr-un final...

@, Chiar se merita ca l.as baga si eu. Am 8.1 acum si se misca bine dar nu stiu ce sa zic de w10...Si din cate am inteles pentru w10 sunt niste probleme la samp.

@@AIM HyperOwn, Nu am auzit nimic de probleme la SA:MP. Poate din cauza ca nu multi au w10 din cei care joaca samp :))

O sa ma mai uit pe net sa vad ce o sa fac inttr-un final...

Nu dati UPDATE de la 8 la 10 sau de la 7 la 10, luati 10 de pe net si il bootati. Sunt ceva probleme la samp, dar dupa cum vedeti eu joc, asta inseamna ca nu e nici o problema, nu? :))

Incercati sa intrati de la 19:30 sa prindeti loc cat mai multi, ca sa fim sigur ca bagam LS in doliu de sarbatori :)).

Este posibil ca warurile sa continuie pana MIERCURI, saptamana urmatoare :-??

Diseara sper sa fim si noi macar 35 online :D.