Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti , ieri nu am putut intra pentru ca am avut niste probleme cu windowsul iar in seara asta plec la majoratul unui prieten , sper ca atunci cand ajung acasa sa vad LS negru si sa intram in vacanta cu orasul in posesia noastra , sa nu vad demisii pentru ca dupa vacanta vreau sa bagam in doliu si LV , bafta si succes la waruri.

Acesta este ultimul meu post aici, as dori sa va urez bafta tuturor, sper sa ajungi unde ti-ai propus Deyy, esti un om pe care il respect, unul din putinii care sunt in aceasta mafie, acesta fiind unul din motivele pentru care am si iesit. Succes tuturor !

[uS]BechiR, sorry mate, you have my respect .

Bai... deci, in primul rand trebuie sa puneti problema asa:

1. E un joc si nu trebuie sa va stresati, va rog sa ma credeti ca nu va ajuta cu nimic in viata, ar trebui sa ne distram, tin minte ca jucam acum cativa ani cu multi prieteni din RL si nu ne interesau teritoriile la war, mai mult 'ne jucam' sa ne distram.

2. Am pierdut un attack din diferite motive, la inceput am fost mai multi decat ei dar ulterior 2-3 membrii de la noi au fost banati iar cei de la ei au intrat in joc, data viitoare o sa fim si noi mai multi si mai bine pregatiti, mereu exista o data viitoare aici, e un joc nu e un interviu pentru un job pe care ti-l doresti iar daca nu-l obtii trebuie sa fi asa dezamagit.

3. Nu are rost sa iesiti daca tot ne-am apucat sa facem ceva aici, toti am veniti aici cu promisiuni si trebuie sa le respectam, ca ne place sau nu, beyond a zis ca vrea sa luam si prin lv teritorii, de aia au venit aici cei mai buni mafioti.

4. Va urez weekend placut, de maine or sa aplica si 2-3 priteni de-ai mei care-s buni si activi, o sa se schimbe situatia.

@@Dovahkiin, nu ai ce sa faci, pe sartor l-a luat cand avea si el +1. Trebuie sa vada ca nu esti codat si dupa iti vezi de treaba ta. Daca sti ca nu ai cod, nu ai de ce sa-ti faci griji, doar ca pierzi timp si nu poti ajunge la war la un test.

V.au banat fix la ultimul war ,warul care era decisiv in cucerirea LS.ului nu vi se pare ciudat? N.a luat nimeni ban de la noi de săptămâni bune si iau 3 ban la warul decisiv cu GSB unu aiurea si parca vad ca si ceilalti 2 tot aiurea doar sa ne oprească si ce sa vezi,au reusit,e greu sa joci si contra adminilor.

În primul rând Echipa B-Zone dorește să vă ureze sărbători frumoase și distracție alături de cei dragi.

Pentru a contribui la aceste lucruri am decis ca pe perioada 21 Decembrie - 4 Ianuarie să anulăm Warurile gangurilor și să facem opționale rapoartele de activitate din cadrul tuturor facțiunilor. Astfel că în această perioadă veți avea mai mult timp liber pentru distracție și pentru micile surprize pregătite de bătrânul Moș Crăciun și pe serverele noastre.

Sunteți rugați să nu puneți întrebări despre aceste surprize deoarece oricum nu vă vom spune care sunt, ci să fiți cuminți și să așteptați.

Administrația B-Zone

Edited by South Deeyyuu

Salutare la bajeti, astazi sper sa prindeti attack pe HQ GSB si sper sa-l luam maine, pacat de cei care au luat ban total aiurea dar asta e... viata merge inainte :D

@@GDOG, pentru tine fratele meu :))

Hai că e buna asta =))

Salut, am făcut un nou videoclip. Acesta este ultimul, nu voi mai filma la waruri, nu voi mai edita. Mai stau o săptămână să văd cum decurg lucrurile, să luăm LS în întregime şi dacă băieţii au chef, poate voi rămâne să luăm şi LV. Atracţia pentru acest joc este 0, înafară de waruri şi văd că sunt din ce în ce mai rare. Aveam nevoie de vacanţă şcolară, nu vacanţă pentru waruri.

În fine, şi în descrierea videoclipului mai sunt scrise câteva cuvinte la rece ca să zic aşa, nu le am eu cu sentimentalismele. Dar aici pun o pauză definitivă a samp-ului, vorbim după sărbători!

Crăciun fericit vă urez de pe acum, voi băga o inactivitate până pe 4 ianuarie.

Vizionare plăcută: