Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, felicitari pentru helper, nabule! <3

@, felicitari si tie, nepoate, pentru sublider. Zi-i lui KinoTo din partea mea ca e nab. :))

@, imi pare rau pentru tine, se mai intampla si chestii de-asta, de-asta sunt nasoale testele TW...

Filmeaza cu telefonul (vorba lui Tig3r) cand te ia la teste data viitoare, ca sa ai dovada ca nu tu ai scos cablul sau ai facut altceva, cat timp ai dovada ca ai dreptate, Kelton o sa-ti dea unban.

Hai fi-mi-ar scarba de voi!

Nu-i bai baietii, cam atat am putut face,asta e,in LV n-ai cum cu atatia codati,iar in LS fara 30 nu-i bati pe aia pe HQ si noi o sa mai fim 30 la SF ASTEAPTA..deci hai cu aparatu hq-ului!

PS: http://imgur.com/oVstljK

Edited by AIM NewLife

O seară faină tututor , ce mai faceti prăduitorilor ?

Astăzi nu am putut intra la war-uri deoarece a intervenit ceva si am fost nevoit să plec , multumesc pentru intelegerea acodată <3 <3 <3 .

Edited by AIM DarKo

Salutare baieti , nu am mai dat de ceva timp prin topicul asta dar in ultimul timp nu trecem de 20 online la waruri si in stilul asta o sa pierdem majoritatea turfurilor daca astazi nu am 30 online va promit ca nu ma voi mai prinde o zi pe aici , ne vedem in game(cei care se simt).

Neah,nu iau ei LS cat sunt eu aici,chiar daca plecati toti,stau si ma bat singur cu ei pana la ultima suflare :))

Ba pe maine poate intrati si voi macar la ultimul war sa nu ne facem de ras si cu 69 ceea ce e foarte posibil daca nu suntem macar 20,zic si eu...

Edited by AIM NewLife

N-o sa ia ei in veci LS-ul cat suntem formula actuala. Deja se hazardeaza de cand si-au luat 2 teritorii pe langa HQ :)) Dar ei nu realizeaza ca sunt langa HQ si sunt 41 in factiune iar noi suntem 35. Ne facem 41 si o sa-i batem lejer, au doar 2-3 persoane care stiu bine de acolo.

Edited by ToioO

Salutare, ce faceti, mai dati si voi vreun semn de viata ?:)) Se pare ca am ramas 33 in factiune, deci saptamana asta ce e pe langa HQ GSB si VTB probabil o sa pierdem, dar de saptamana viitoare poate suntem mai multi si noi sa batem recordu de 10-15 pe turf =)) Va rog diseara sa intrati MACAR la warul cu 69 Piers Mobs de pe richman, ar fi umilitor sa pierdem, ei din SF si noi de aici din oras, cam atat am avut sa va spun, ne vedem diseara la waruri, good luck.

Mersi! Am sa ma decid in privinta asta ca am mai gasit unu si vreau sa vad care e mai ok

Am o problema cu DMG informeru, atunci cand dau damage nu-mi arata nimic doar cand primesc imi arata cat mi-a scazut, stie cineva de ce?..