Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Servus! Imi pare rau dar timp de 7 zile nu pot intra la wars. Am plecat la munte la Predeal. Am laptopul cu mine dar am foarte mare lag prin wifi. O sa mai intru prin game maine dupa masa, o sa mai fac un login..

M.am uitat acum pe RPG si am vazut ca iar s.a facut bug la wars. In momentul asta VDT are war si cu 69 si cu GSB. Par ar fii vechiul sistem cand puteai avea 2 wars in acelasi timp si cand ranl 4+ trebuia sa fie pe zona respectiva sa dea /attack :))

Din punctul meu de vedere nu prea putem face mare lucru daca nu suntem 41/41 in factiune si sa scapam de inactivitati. Curand multe o sa expire si sper sa nu mai apara altele noi pentru a putea face ceva, sa tinem cat mai mult de turfs care ne.au mai ramas si/sau sa mai luam si altele :D

Seara buna!

Ce mai ziceti, bai praduitorilor?

M-am gandit sa mai pun si eu un video nou, dar nu cred ca mai filmez la war-uri, nu pot sa joc bine cu 70-80FPS, am nevoie de cel putin 100FPS constant, inainte aveam mereu 100+, da' acu' nu stiu de ce imi tot scade asa...

Felicitari beyonde pentru lider :* Speram sa iei tu sa nu ne ducem pe ... , succes cu functia si sa ai multa răbdare ca nu se face nimic de azi pe maine.

Eu sunt pe drum,mâine ajung la cămin unde am PC-u, de luni trecem de la 30 fps la 100, nu mai pupati besturi,sal.

• Sau o sa ma gandesc bine.

Printesa sa nu dea ala cu coarne sa faci vreo prostie ca te iau pe tragaci :))

Stai aici sa e frumos si bine ;)

Inca nu ti-ai terminat treaba in VDT.

Cum nu sunt eu in game cum faci prostii :-W

@@BeyondOwn, Felicitari my little brother pentru functia mult meritata cu mult timp in urma (sti la ce ma refer), iar de acum dragi membrii ianctivi ori incepeti sa va cautati factiune ori intrati la war`uri :)) . Pwp restul fetelor :*

Welcome nabete! Parca nu erai acum cateva ore in VDT sau nu.mi mai aduc eu bine aminte :))

Facem tot posibilul sa venim la wars dar eu zic ca aia care au deja inactivitatea pusa sa fie acceptata... Eu oricum ajung la wars dar nu stiu sigur daca la toate si de asta am pus inactivitate ;) Am pus doar ca sa nu fac invoiri.

Va saluta Sido fortza mondeala $$$

@@BeyondOwn, Felicitari pentru lider BeJond,vorba lu Newlife,ne duceam pe pila rau de tot.

Deeyule merci ca mi-ai dat sansa sa intru aici,ai fost un lider bon numa ca nu stiai sa te impui,te pwp.

O zi/seara placuta sa aveti.

Ce mai ziceti, bai praduitorilor?

M-am gandit sa mai pun si eu un video nou, dar nu cred ca mai filmez la war-uri, nu pot sa joc bine cu 70-80FPS, am nevoie de cel putin 100FPS constant, inainte aveam mereu 100+, da' acu' nu stiu de ce imi tot scade asa...

Bv

@@A I M Sidorov, Nu sunt in vdt :)) posibil sa fim colegi mai tarziu ca acum urmeaza sesiunea si nu o sa am timp. Tu sti cel mai bine ce zic :))

Credeam ca ai intrat aseara in timp ce eram eu plecat :)) Sesiunea..

X(.. Pe 21 acum am primul examen... Parca ma trece o piscatura prin burta :))

Neata!

Salut, acum că avem un lider nou şi probabil mai capabil decât cel anterior.. sper să nu se simtă jignit. Ar fii cazul să veniţi la war toţi şi să terminăm odată cu LS-ul ca să putem inainta şi să facem istorie.

Mulţumesc de atenţie şi scuzaţi-mă că nu prea dau pe aici. O zi bună şi mâine să intraţi la war!

Edited by Muzzy

Salut baieti , din cate stiti de Sambata sunt noul vostru lider si daca in saptamana ce tocmai a trecut a fost tolerata inactivitatea unora de acum incolo se va sanctiona la sange asadar faceti bine si intrati la war , ne auzim Luni la waruri si ca tot vorbim de asta incercati sa intrati de pe la 19:20-19:30 pentru a fi siguri ca prindeti loc.