Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai eu cred ca in mintea lui aia de copil codat isi da seama ca facem misto de el si ca-l consideram un codat nicidecum un jucator bun, sunt multi ca el insa el e mai special ca le rupe pe fata cu nerusinare ca doar cu adminii de pe B-Zone isi permite omu, il inteleg...

@@A I M Sidorov, Si da,cu siguranta e doar un copil de cativa anisori care abea a descoperit codul, ce sa-i si faci, se bucura si el de copilarie rupand coadele pe un joc...

Lasa frate ca mult nu o sa-i mai tina distractia asta a lui. Crezi ca nu este luat in vizor de catre admini? Chestia este ca sunt multi care folosesc coduri si nu mereu fac adminii fata dar o sa fie si el "tras la raspundere" pentru "talentul" sau ;)

Este doar o chestie de timp.

Nu s-au activat destul baietii, fTd ala s-a activat doar pe portiuni, cand mi-a dat secunda cu norecoilu si-l intreb: "pe asta ai filmat-o?" cica: "Nu,pe asta nu".Daca suntem cat ei sau mai multi ii batem lejer ca nu le fac fata codatii.

SA DATI ATAC!

Edited by AIM NewLife

91eby77.png

1. Glen Park LS - DEFEND - 20:00-20:30

2. Mats Get LS - ATTACK - 20:30-21:00

3. Grove Street LS - DEFEND - 21:00-21:30

4. Pig Pen LS - DEFEND - 21:30-22:00

Maine, 28.01.2016, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WARURI!

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc vor fi sanctionati!

MAINE LA FEL CA AZI SI II VOM BATE USOR.

Haideti ca avem maine 3 defenduri, castigam tot.

@,Forta Tratec , eu prind ambele atacuri si el posteaza la anunturi , munca de echipa nu gluma :))

ma spalam la oo si n am stat de attack. Ne auzim maine. Sa le dai la fw la absenti. Karim,kuban, toretto. Poate se vor pune pe picioare