Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ma spalam la oo si n am stat de attack. Ne auzim maine. Sa le dai la fw la absenti. Karim,kuban, toretto. Poate se vor pune pe picioare

demite-ma ma daca nu-ti convine. eu ma duc la munca, nu stau in casa cu mana pe oo ca tine zi de zi

Ba carpelor de ce sunt inchise invoirile ? Eu nu pot sa ajung astazi ca sunt plecat si mi-e lene sa dau PM, bafta la waruri, LS VERDE (cand o lua Dooley best) , LS NEGRUUUU!

Mda, nici eu nu stiu sigur daca ajung la wars in seara asta dar sunt invoirile inchise...

Dam PM ce sa facem.

Succes la wars! PS: daca ajung acasa mai devreme intru sa ajut ;)

Va salut baieti , astazi avem 4/4 waruri cu GSB asa cum mi-ati cerut , sunt deja 2 invoiri facute ceea ce inseamna ca ar trebui sa fim lejer 35+ online , ne vedem diseara la waruri ;)

@,Nu esti obligat sa dai explicatii nimanui dar in schimb esti obligat sa fii prezent la activitati.

Va salut baieti , astazi avem 4/4 waruri cu GSB asa cum mi-ati cerut , sunt deja 2 invoiri facute ceea ce inseamna ca ar trebui sa fim lejer 35+ online , ne vedem diseara la waruri ;)

@,Nu esti obligat sa dai explicatii nimanui dar in schimb esti obligat sa fii prezent la activitati.

35+ online? Jneboon?

Daca va chinuiti 2 zile, avem orasul vineri ;) bey, nu mai accepta invoiri. 3 zile au stat la menopauza si le ai permis cam 3 invoiri.

mai bine intri pe google si cauti ce inseamna menopauza, in loc sa te manifesti pe aici si sa bati apropouri, care totusi, nu sunt prea reusite

TED, nu-mi place sa ma repet

Edited by Vasquez

ar trebui sa ne mutam sub talpa celor din verdant pt ca acolo ne este locul la cum ascultati :D:D

ar trebui sa ne mutam sub talpa celor din verdant pentru ca acolo ne este locul.

DA CF MA MOSULE?????????????????????????

Doamne, nu pot sa cred... DOOLEY A FACUT AZI LA 2 WARURI +1. MINUNE DUMNEZEIASCA !!!!!!!!!!!!!!!!

#dooleydabine #dooleyzeulnostru #putereanoastradooley

Edited by T E D