Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se vede ca n-am mai jucat samp de mult timp...cine mai sunt si b0t astia? Iar in legatura cu warurile, sunt jale astia din GSB =)) Mereu dupa ce castiga cateva waruri pe langa HQ au gura mare, cand ajung la 2-3 teritorii distanta de HQ sunt mielusei. Ar trebui sa se obisnuiasca cu ideea ca ei n-or sa fie capabili sa ia mai mult de 3-4 teritorii cat e Beyond lider.

Edited by T E D

Daca-i pupati in cur n-o sa vina la noi stati calmi =)))))))))))), of of pupincurismul asta. Bai lungule astia faceau legea prin 2012-2013 nici nu mai stiu cand erau 69 si aveau echipa si se bateau 35 vs 20 atunci faceau ei legea, plus ca le-au luat si lor ban destui din clanul ala ca doar nu crezi ca joaca corect toti.

@, Cand am stat ba in HQ cand era b0t in LS ? ce aveti ma delirati toti astazi ? mergeti afara luati o gura de aer si reveniti,ms.

@@T E D, Insfarsit unu care gandeste,bravo tata.

Edited by AIM NewLife

Nu vreau sa ma bag in discutiile voastre dar as vrea sa "adaug" si eu ceva, faza cu "clanu b0t" a fost si acum 1 an si ceva cand eram eu rank 4 - sublider SP si oamenii au venit in Red Dragon cu ideea de a ne lua orasul, NewLife stie foarte bine lucru asta de aceea si vorbeste de ei, chestia e ca au reusit sa ne ia 7-8 turfuri, dar cand ne-au intrat si noua bajetii oamenii in 2 saptamani au pierdut tot si au facut spam la demisii. Nu vreau sa ma cert cu nimeni doar ca am simtit nevoie sa mentionez lucru asta, iar daca ei sunt baieti ok si cu capul pe umeri, isi vor amintii de ce am spus eu si recunosc. Va pup <3 un weekend placut tuturor :*

P.S: De luni activitate maxima !

@, ultima oara cand ls a fost negru a fost ca era b0t in verdant, ultima oara cand sf a fost portocaliu a fost din cauza ca a fost b0t acolo...eu ii stiu pe baietii astia bine de tot. :) sunt bunicei, dar ce rost are sa va speriati sau sa suferiti? intrati la waruri, jucati frumos, faceti cat stiti si incercam sa castigam.

@, Pai cum sa ratez ? ala pe langa ca e prost si face numa minus mai are si gura mare si isi permite sa ma injure pe /f, el care e prostu factiunii si joaca pentru adversari la toate warurile, nu stiu cu cat il platesc astia...

La Verdant ma refeream si eu. Check Legende, nu vorbesc sa ma aflu in treaba. Ideea era sa nu mai suferiti cu "cine sunteti si voi?"... (NewLife)

Anyway, nu stiu de voi, dar yo dau bn, sal. :D

Edited by pHeNOMz0r BELEAUA V I P

Salut baieti , vad ca v-ati cam incins aici si am zis sa va lamuresc.

@@AIM Katzuno Valoare, @@Shawy, @@AIM NewLife, @, @,Au avut succes o perioada de timp pentru ca mergeau ca o trupa contra unor ganguri care nu jucau ca o echipa/nu aveau si ei un clan care sa faca fata dar dupa ce am aparut cu [AIM] respectiv [AUR] au pierdut in LS cu mine lider GSB si in LV cu [AUR] in SP ei fiind RDT apoi s-au retras in pasnice/departamente.

tEDF2VW.png

Nu stiu cum de ati uitat ca nu s-au retras ca nu mai aveau ce bate ci pentru ca unde mergeau ei mergeam si noi cu clanul , o zi frumoasa va doresc ;)