Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Dispari ma codatule de aici n-auzi ? cand iti vad fata aia de copil si ma gandesc ca rupi coadele in vine sa te bat prin monitor ca SniPers ala,stie tot serverul ca esti un codat infect, ca nu apari pe banlist e datorita faptului ca nu avem admini capabili care sa prinda codatii ca tine atata tot, asa ca jet de aici cu glumele astea.

Edited by AIM NewLife

Felicitari, practic v-ati batut p#la de ultimul war. Beyond da backup in parcare sa stam la influenta pentru ca ei aveau o pozitionare mai buna si voi veniti in a 6-a runda acolo. V-a durut in cur, profitati de el ca nu va da FW-uri si e bun. Faceti ma voi scoruri 50-0, dati-va mari.. si turfuri sula. Nu suntem in LS sa fiti rambo unde ajungeti pe turf in maxim 1 min, suntem in LV unde faci dracu 2-3 minute pe drum (daca nu si mai bine). In loc sa profitam ca avem atacuri in LV si sa facem ceva, ne batem p#la de el. Asta e. Ne inecam ca tiganii la mal.

Sunteti buni (majoritatea la 1 vs. 1 va pisati pe ei) dar 10 pe corabie si voi va duceti cate 1-2-3 pe jos in ei = faceti sula.. asta a vrut si Beyond sa zica cu "veniti parcare", dar plm. Hai seara buna.

PS: Cu turfuri in LV nu ne intalnim des, imediat isi ia Pimps turfurile inapoi si ne-am chinuit degeaba :)

Edited by Sylvyu Google

@,

Nu ma mai leg tare mult de codati, atata timp cat nu-s nesimtiti, ca deja nu ma mai atrage jocul asa tare si ma doare in cot de ei, atata timp cat nu imi strica buna dispozitie foarte rau, ca dupa ma mai enervez si eu.

Pune si tu videouri la war mai noi :)

am in pc dar nu stau sa-ti editez tie special :*

@ iar esti ba sub-lider? :))

din nou;)). Csf, cand esti bun esti cautat :*. Mai am de luat in rdt ttb si vtb :))

Sunteti luati se n ori la teste pe seara pentru ca sunt foarte putine waruri si cum noi avem cam cele mai multe...va dati seama de ce sunteți luati de atatea ori. Un nolifer, nu dau nume, i-a obligat pe admini 1-3 adica peste 30 de admini sa faca minim 4 teste teamviwer pana maine, 12 februarie.

Edited by LuNg ZEW

Pe unii va doare'n cur sa intrati 1-2 ore pe seara. Ca ce dracu ne-am mai chinuit cu LV nu stiu.. daca acum dati cu piciorul. Asta e.. stam cu LS si gata.

Aia din pimps ca ce cariciu meu or mai da attack in LS nu stiu, poate ca sa nu dam noi sa luam turful. Ei abia se descurca la ei in oras si vin in LS sa se faca de cacao.

Edited by Sylvyu Google