Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai ca ma pish pe el war, ma omoara cacatu ala de Kinderr de 2 ori cu aimu, dupa merg pe turf are desync el nu moare si vine si ma omoara cu pumnii, ce copil batut de soarta doamne...am facut si minus din cauza ratatului ala jegos, sper sa mori daca citesti asta,sal.

Hai noroc spartanilor.

Azi scap si eu de FP pe SmooK si aplic VDT.

Nasol ca nu-i permis timecyc,ala crestea multe fps-uri.

Aici m-am filmat si eu cum am putut.

Hai salut, n-am mai postat demult pe aici (de 14 ore mai exact).

Felicitari pentru waruri, atacuri nu prea prindem in ultima vreme, e bene. Bajetii din GSB de cand le-a plecat talentatu ala de fTd care le castiga warurile singur nu prea mai misca, sunt mai rau ca VTB...csf e grele viata de mafiot.

Lungule nu pleci de aici pana nu luam LV-ul ca te scurtez.

@, Probabil cand erai in pantec la maica-ta, tactu iti baga pula-n gura de ai iesit asa nasol.

Inca ceva, sa nu banuiesti ca sunt vreun membru din Verdant, neh.. Daca vrei sa-mi sugi pula cauta-ma pe RPG > Hulk.xD <

Am si o dedicatie foarte buna pentru tine.

SA SUGI PULA DE ZIUA TA! :X

https://www.youtube.com/watch?v=fZJXkNw2hg0

@, Probabil cand erai in pantec la maica-ta, tactu iti baga pula-n gura de ai iesit asa nasol.

Inca ceva, sa nu banuiesti ca sunt vreun membru din Verdant, neh.. Daca vrei sa-mi sugi pula cauta-ma pe RPG > Hulk.xD <

Am si o dedicatie foarte buna pentru tine.

SA SUGI PULA DE ZIUA TA! :X

https://www.youtube.com/watch?v=fZJXkNw2hg0

Wow, nu sunt singurul care nu-l suporta pe copilul ala ? Daca afla maicasa ce obraznic si neobrazat e pe joc il dezmosteneste.

@@T E D, nu-l suporta nimeni, daca ar intreba un admin: ''Pe cine doriti liderul nesuferitilor, si virginilor fara puf la putza? "

Cu 999,999% s-a votat: Gunoiul IonuVRS.

Noul nesuferit, borat, retardat, imputit, cu cel mai nasol fizic este IonuVRS, FELICITARI!

Salut, se pare că am vrut să mă las într-un stil mai kamikaze gen, dar ceva nu a mers bine.

Am vrut să fie ca atunci: Letzgo 30.08.2014 15:49 Permanent limbaj pe /report si /ad

Dar din păcate a ieşit aşa: sTARJkE 13.02.2016 16:51 16.02.2016 16:51 Insulte staff

Îmi pare rău dacă am dezamăgit pe cineva cu prezenţa mea pe aici, ştiu că am făcut o greşeală când am ieşit şi aveam rank 3, dar aşa sunt eu.. pun suflet în ceea ce fac. Sper să cuceriţi şi LV-ul şi să bateţi recordul pentru cele mai multe turfuri din istoria B-Zone-lui. O să intru peste 3 zile să mă banez permanent ca să fiu sigur ca nu voi mai avea legătura cu sa:mp-ul niciodată.

Mi-a făcut plăcere să vă cunosc. Pace şi numai bine vă doresc.

A fost frumos cât a durat!

@@AIM NewLife, Din câte vezi nu e prima oară când o fac. Prima oară nu am regretat, dar m-am reapucat de joc pentru zeAmateur, acum el nu mai este, eu am rămas şi am făcut o greşeală că am rămas. Am pus prea mult suflet aici, mi-am făcut prea mulţi nervi.. totul pentru nimic. Mersi.

Edited by Muzzy