Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba vorbiți cu coke , newlife , darko si bechir si cu zorky sa face iar old verdant ca in halul asta gsb iau 3 orașe , si-asa lv-ul il ia imd , si sf-ul e elc si ii bate cam greu.Vorbiți cu cei din volstul verdant sa ne strângem iar ca sa luam ls-ul.

Buna dimineata, tuturor ! Vad ca mi-a dat nower edit :( si a zis ca sunt nab.

Va astept diseara la waruri in NUMAR cat mai mare, mai putine invoiri si mai multa activitate.

Cei ce ati intrat in acest weekend nu vreau sa vad invoiri din partea vostra + scoruri bunicele.

Edited by T I G 3 R

@, Done :)), te-am bagat si pe tine in PM.

@, Done ti-am dat PM cu video....

Am vrut sa le arat la nabi... ca pe /f nu inteleg, numai pot eu ca vedeau si GSB oricum ei cam deja stiu asta :))

Eh, oricum mai vin cativa baieti si o sa ne descurcam lejer. ;) Chill, guys. :D

@, sal si tie, fratele meu. Ti-am mai zis ca imi place avataru' ala? =))

Edited by pHeNOMz0r

Salut, ce faceti ? Acuma seara sper sa luam si noi hqu, suntem pana la urma 36... Cine nu vine la war, FW pe pofta noastra, pe barosaneala.

@, Vezi ca ai uitat sa platesti lui Kelton, pe luna asta, sa nu luati wipe soriceilor ;)

@, Sall Nelutule.

Edited by AIM Colors

Eh, oricum mai vin cativa baieti si o sa ne descurcam lejer. ;) Chill, guys. :D

@, sal si tie, fratele meu. Ti-am mai zis ca imi place avataru' ala? =))

carpa a? Las ca vezi tu sclavete

Hai ca a fost partial bine avand in vedere ca au fost 8 membrii noi si nu aveau de unde stii cu ce se mananca warurile. In gsb sunt numai oameni adunati de peste tot, e normal sa pierdem. Poate o sa ne vina intariri si ii batem cu siguranta.

Suneti prafi, cum ba doar 5 oameni pe plus la war pe HQ ? numai talente pure aici sa moara gibilan. VARZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Am jucat pe ups.pro pt curiosi, #daubenestiums.

e bine si asa. Majoritatea au intrat ieri si i am trecut pe ochi frumosi pentru a umple catusi de cat locurile si de a lasa cateva pentru viitorii membrii mai buni in ale armelor. Nu mi fac griji, daca as vrea, as lua warul singur, dar nu se merita momentan.

@@AIM NewLife, vezi ca e nici o*, nu nici-o. nu mai veni aici sa-ti dai cu parerea, indiferent pe ce cont esti, chiar nu imi pasa, de fapt nu ne pasa, pentru ca mna, jocul asta nu te ajuta cu nimic, doar ura, prostie, incultura si multe altele. nu imi pasa ca X jucator are xx.xxx ore in jocul asta, are experienta, trage bine cu arma, oricum nu te ajuta cu nimic in real life. pentru cei care isi ''traiesc'' viata in samp, pentru mine sunt egal cu zero. e doar parerea mea, nu sunt hater. sal, pwp.