Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da ce-ai facut ma nene ma ? marea mafie GSB s-a ascuns in tunel la influenta ? =))))))))))))))))))))))))))))) tine-ma ca mor, zici ca-s VTB de acu cateva luni cu tactica "cartitele" by xkay =))))))) ia ca au preluat-o si astia. Daca ieseau la joc baietii azi ii bateam, au simtit si ei asta, ca nu s-au bagat de prosti in tunel.

Edited by AIM NewLife

Am fost in multe mafii in 5 ani, da prosti ca aici ma jur ca n-am mai vazut, daca sunteti paraleli la ce mortii vostri intrati in mafie ma zdrente de jucatori ce sunteti ? am avut waru in mana si v-ati batut pl, am avut 7-4 si in loc sa stati la influenta DACA STITI CA SUNTETI PALETE tot in ei va bagati sa muriti si sa pierdem waru, copii prosti si inapti ce sunteti. Mai mult de jumate mafia pe minus langa HQ, mergeti ba in pasnice daca tot vreti sa jucati jocu asta sau lasati-va de tot.

Marynyk.011830[oT]Rizou8101800[oT]Nerfedx471860EvilSeph.[ZEW]03990Jabu.MAGNATU471170.zEed.[banH]031770aLeX[HuLiGaNs]04840Realy_Nigga[R3kT]151740[LF]PeL151920DenisXd[s4F]051650Waite_Mason161470[TL]BETTY15281890[oT]Ady31391890Fanica.[FARAON]6121770S.RoberT.192010xUn1quL191650Dulgheru[MEXICANU]2111500StefanutzB0101620@nDrEy99[LORD]0101680Razvan_Knk1121980

Hai ca a fost bine, a fost primul war pe acel turf pentru majoritatea dintre voi. Maine ii batem. Somn usor.

@@AIM NewLife, Calmeaza-te, au fost bagati pentru a umple locurile acum 1 saptamana datorita lipsei membrilor!

Edited by LuNg ZEW

@, Bai sclavule tu vorbesti ba de valeti ? tu ma =))))))))))))) ? pai ba pishat cu ochi tu esti CEL MAI MARE VALET din cati au existat pe B-Zone, tu esti ala care te rogi de toti "prietenii" tai sa mearga la tine in mafie sa te ajute cica, pai prosti sunt aia care isi pierd in fiecare seara 2 ore din viata sa te ajute pe tine ca oricum nu primesc nimic la schimb si mai intra saracii si la fiecare war ca dreq sti ce le mai faci de sunt asa activi. Ai batut recordu de turfuri, bravo tie odata cu asta ai batut si recordu de sclavi pe care i-a adunat cineva intr-o mafie, felicitari.

Primu care da report are un os, ms.

@, daca iar n-asculta putem fi toata factiunea on ca tot degeaba

Pai si ce e de facut aici? :) FW FW FW FW FW IN TIMPUL WARULUI ca asa ii faci sa se miste.

Daca ei asculta, desigur nu se va ajunge la FW FW FW FW FW.

Daca nu se milogeau acu 2 luni la admini sa nea dea WIPE la VDT, acu inca se chinuiau sa ia PigPenu dar csf...

Felicitari pentru war.

edit by nower: nu mi mai demoraliza baietii, lasa i sa se bucure.

*am sters acea parte*

Edited by AIM Nowerbach

Sincere felicitari pentru warul din aceasta seara, v-ati autodepasit unii dintre voi. Asa as vrea sa va vad mereu. Daca ascultati si ieri cum ati ascultat azi terminam saptamana cu 2 teritorii :)

O seara frumoasa, ne auzim maine in game. De luni tot asa!

Felicitari pentru warul de astazi, sper sa o tinem tot asa!

O seara buna va doresc! Si nu va imbatati cu apa rece, este doar un turf. Cand o sa luam mai multe, atunci sa va bucurati!

Edited by musiQQ ZEW

Pai daca tot am revenit in forta in Verdant Family, am vazut ca, cu putina coordonare si cu putine amenintari, se poate sa luam si noi un turf. Multi spun: Eh, ce e un turf, dar acesta este un inceput compromitator. Multumesc [AIM]Nowerbach pentru a doua sansa acoradta, acum sper sa imi fac datoria si sa ajut factiunea. Va salut pe toti, ne vedem maine la war. Pupici dulci :*

http://imgur.com/NClV7f0

Sper ca v-am format in aceasta saptamana. De acum, sper sa culegeti roadele si de la war la war sa invatati sa ascultati mai mult si sa jucati cu cap. O mica aroganta de final de saptamana, http://imgur.com/a/cwdwb Asa se ia ''5 runde intr-o runda''. Scorul era undeva la 13-18, subit a ajuns la 19-18 pentru noi. Va pwp. O sa mai raman putin timp la voi sa vad cum va descurcati.

Sper ca v-am format in aceasta saptamana. De acum, sper sa culegeti roadele si de la war la war sa invatati sa ascultati mai mult si sa jucati cu cap. O mica aroganta de final de saptamana, http://imgur.com/a/cwdwb Asa se ia ''5 runde intr-o runda''. Scorul era undeva la 13-18, subit a ajuns la 19-18 pentru noi. Va pwp. O sa mai raman putin timp la voi sa vad cum va descurcati.

putin mai mult timp

Salut toti fanii din GSB care imi pronunta numele la fiecare post facut, stiu ca sunt important si am valoare ms ms.

Repet: Daca nu va milogiati acu 2 luni sa ne dea WIPE la VDT inca va chinuiati sa luati pigpenu, cu asta am spus tot, pwp la voi.

Lungule, stai mai mult ma, ca dupa raman doar cu tig3r.. (No offence, dar am venit aici doar pentru ca era Tig3r si LuNg sub).

Daca si luni suntem 27-30 de insi ON, o sa luam turfuri. :*

Hai v-am lasat, ca ma bag la un cs. Noapte buna! Ne auzim!

Neatza facțiune felicitări pentru turf-ul de aseară , luni sa fim 35+ la war daca vrem sa câștigam.

Edited by DemOnGTA

Sa va tineti ca viu vijeleste de Marti si o sa mai vin cu cineva special voua ;) o sa vedeti atunci :* . Pana atunci sa ii aduceti aminte lu sky cum dau ca am impresia ca a uitat :D