Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut bajetii, va felicit pentru tufrul cucerit aseara, insa aveti grija , cu o floare nu se face primavara, asa de activi trebuie sa fim mereu. Incercati sa evitati certurile cu Green Street Bloods, au fost buni , speram ca de acum incolo sa aibe concurenta adevarata, incet incet suntem mai multi in factiune si vom dovedi ca putem. Ati vazut si voi ca certurile nu duc la nimic bun , nici posturile, la un moment dat o sa gresim cu totii si roata se intoarce :* V-am pupat, aveti grija de corpurile voastre :)

@@AIM HyperOwn, pai cum sa uite cand din 5 in 5 minute el vedea pe /f asa:

** (2) City Fish Cristi95[ZEW]: (( dau bine )) **

Dupa cand ai jucat contra lui a ramas traumatizat de cat de bine dai si credea ca dai cu cod, de acolo si vorba "Nu vin in GSB ca da moldoveanu' cu cod in mine.".

Pai daca era sa aiba Cristi cod lua ban, ma manca-v-as gurita voastra. Nu e logic sa dea secunde daca joaca de 3 ani in mafii?

Aici se poate vedea skill-ul:

Edited by pHeNOMz0r

Stati linistiti fanilor ca nu-mi pierd eu timpu sa ma ocup de WIPE-ul vostru, daca Kelton se uita peste PM-ul pe care i l-am trimis imediat dupa Wipe-ul din vdt in care i-am adus toate argumentele si dovezile posibile cum ca voi ati avut mai multi codati ca noi ,luati WIPE atunci lejer, doar ca nea kelton nu a vrut sa citeasca atunci niciun PM pe acea tema si a iesit din acel PM, dupa nu mi-am mai batut capu deoarece stiam ca n-aveti cum sa luati WIPE la ce "spate" aveti (daca sti cum zac).

Pe langa asta, n-ar fi prea monotona si prea neinteresanta viata asta de mafiot pe B-Zone RPG1 fara NewLife ? ziceti voi.

Edited by AIM NewLife

@@Evolution VDT,Si la mine ploua :))

Apropo, pentru baieti care supravegheaza la noi la discuti ( Cei din gsb ) da ma nabilor, eu l-am scos pe Muzzy din GSB, necomericial s-a filmat la waruri, iar in minutul 4:04 el injura membri pe /f, domnu' uSp, nu l-a sanctionat si am postat video in conversatia cu admini, iar william s-a ocupat de acceasta treaba.Nu mai plangeti, vi-a ajuns cat a-ti castigat, este si randu' altora, daca SKY nu era baiat rau, sa planuieasca Wipe-u nostru cu Beyondown,nici eu nu va aveam nimic, chiar daca observa, il cunoasteam cat de cat pe Muzzy, dar pentru gestu' lui SKY, am uitat de tot + urmeaza wipe-ul, va pwp :* Dupa ce luati wipe, astept injuraturi in game, este mana mea, sa stiti si voi, hai ca mie sila sa mai scriu (Pasaricile din tunel, la war)

Edit:Nu veniti cu prostii de genu: "A fost urat, ce ai facut", da este urat ce am facut ,dar cand a facut SKY, nu a fost urat?

Edited by AIM Colors

Sunteti preocupati de wipe-ul GSB-ului. Aveti probleme, sau ce?

Este treaba lor, problema lor. Noi sa ne vedem de ale noastre, si usor, usor o sa castigam turfuri.

Eu personal nu mi-as dorii sa ia wipe. Si nu pentru ca am contribuit la recordul lor, ci doar pentru ca nu am mai avea adversar. Imi place pana acum cum se desfasoara un war impotriva celor de la GSB. Destul de echilibrat as spune, cu toate ca au numai "Nume mari" fata de colegii nostrii.

Eu imi doresc sa ramana asa GSB, si o sa vedeti ca nu e nevoie de wipe, ca sa-i batem. Totul tine de noi! Sa fim activi, si seriosi.

Si celor care ma numesc tradator din GSB, eu zic sa va calmati! Daca eram tradator va scoateam membrii buni cu FP, pentru limbaj. Daca nu credeti PM, si va dau screen-uri cu SMS-uri cu injuraturi de la voi. Dar mna, am zis sa fiu baiat. Nu sa fac posturi aiurea! :*

Ne auzim in game! Cius!

@, fYkZ5UO.jpg

@@DenisXd S4F, Pai ce-ai facut ma nene, maaaa !

@, La faza aia a sarit prea rau si de aceea i-am facut post=)

@,@, Maine sa dati atac pe Marina si pe Plaja, ok?

Tot am vazut pe la astia din GSB cateva melodii faine, pun si eu doua care sunt foarte smechere ;)

#1st

Edited by AIM Cokemeister

@, Opa periculosule, vezi ca incepi sa te afirmi in acest joc. Dai pm sa luam wipe, dai membrii buni afara, esti bun tata, n-am ce zice. Cat despre wipe, ne-am terminat treaba, asa ca putem lua linistiti noaptea sa poti dormii tu suferinto. Poti sa mergi sa dai mana cu newlife, sa va "bucurati" la un loc.

@@AIM NewLife, Cat despre tine, ar fii cazu' sa dai un edit la semnatura aia, ca v-o trecut vremea de mult, tot iti plangi de mila ca ati luat wipe si noi nu si tot dati cu papagalu' ca sky da bani sa nu luam wipe si prostii. Unde vi-s dovezile?? Acuzati fara cap, doar din cauza altruismului/ego-ului vostru imens.

#Primucureporteboss

Scuze persoanele din vdt cu care n-am nicio treaba, sper sa nu va "afectez".

Edited by Kevinn Huligan

@, Hai ca e bine, nu ma plictisesc cu voi, va ca tot mai apare cate o "vedeta" care vrea sa se afirme si sa se laude cat de bun e el ca a batut recordul de turfuri pe un joc, dupa ziceti ca eu caut cearta, pai eu doar va raspund, daca ma vad mentionat peste tot simt nevoia sa raspund criticilor/intrebarilor etc, asa-i corect,no? Stai linistit boss ca nu ne-a trecut vremea, n-aveti si n-ati avut voi in GSB membri cu experienta celor din VDT (printre altii desigur), "pai cum mama ei de treaba sa luam wipe cand noi aveam 3 sau 4 turfuri si voi 45+??" adevaru-i ca pui tu ratiune in vorbe, pai sti ce ai zis cu asta ? ca voi nu ati luat WIPE doar pt ca aveati 2-3 turfuri (ai zis 3-4, ai exagerat ;) ) iar noi am luat pt ca aveam 48, da bravo asa e, si voi meritati sa luati WIPE pt ca ati avut un numar de codat mai mare ca noi doar ca pe langa ca ati fost codati ati fost si prosti si n-ati fost in stare sa treceti de 3 turfuri DOAR de asta n-ati luat WIPE, cam asta era si este diferenta intre GSB (membri codati, neexperimentati) si VDT (membri experimentati).

N-ai dat edit la timp, tristut.

Edited by AIM NewLife

M-am saturat de copilarismele si suferintele voastre. Vorba lui musiqq, sincer nici eu nu mi-as dori ca GSB sa ia wipe deoarece n-am mai avea adversar, totul tine DOAR de noi, n-ar trebui sa depindem si NU ESTE NORMAL sa depindem de GSB si sa insistam ca ei sa ia wipe, mi se pare cel mai penibil lucru, sunteti ca niste copii mici care gata daca unul l-a lovit pe celalalt trebuie neaparat ca si celalalt sa-l loveasca pe primul. Va rog frumos sa nu ma mai implicati in probleme de genul deoarece NU AM NIMIC DE A FACE CU GSB si NICI CU WIPEUL LOR. Ce ar fi sa terminam odata cu prostia asta si cu ura asta si sa ne luptam ca niste gangsteri adevarati, nu ca niste misei care urmaresc doar sa doboare adversarul?

Topic inchis pentru o perioada nedeterminata.

Atata noroc, ca ma plictiseam al dreq, hai salut, va fost dor de mine ? stiu ca va fost.

Felicitari pentru atac, maine 2/72 =)), nb.

N-am zis nasoale de GSB ati observat ? ce baiat bun.

Edited by AIM NewLife