Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Sincer iti dau dreptate cand vine vorba de certurile pentru patratele........ cat am fost lider m-am inteles cu Anded sa nu se faca posturi cat noi suntem lideri, azi am zis pe /F NU faceti posturi la GSB, acum cine ma asculta ma asculta cine nu... nu. Mereu am pus accentu pe waruri FairPlay, mai exact "Totul pe turf" momentan cat de cat sa zic ca e totul pe turf, dar din pacate apare si varianta totul pe forum unde se injura etc etc, mno unii stau mai prost cu nervii poate asta e motivul.

AM POSTAT EVIDENTA WAR, SCUZATI INTARZIEREA:

4JrleK0.png

Am invoit pe cei ABSENTI la AVispa / VTB dar au fost prezenti la celelalte, mai mult la VTB v-am invoit pentru ca multi ati dat /q cand ati vazut ca este WIN si am zis ca ar fi NEDREPT daca v-as trece absenti, DAR sa nu profitati de asta. :)

Ok baietii a ajuns momentul cand mi s-a luat cu toate arfele voastre privind jocu asta de cacat, care nu mai ii ce o fost. Ati ajuns sa deveniti atati de orgoliosi si arfisti incat nici voi nu va credeti, veniti in gasti, anturaje ca vai cine pula mea sunteti voi. Pai hai sa va zic o chestie baietii, pixelii sunt un nimic, atat ca noi alegem sa ne pierdem clipele in el, schimba oamenii cel putin in mediul online. Atata vrajba cu luatu' asta de turfuri si competitiile astea pentru ce? Pentru o mizerie de joc care incepe sa va manipuleze mai rau decat televizoru'. Tot incepeti sa va luati in gura cu x si y ca voi sunteti mari smardoi chiar is curios daca sunteti la fel de smardoi si irl, sa va futa cineva un pumn in gura sa va treziti la realitate ca nu va indreptati unde trebuie.

Coke, sa te apuci de mine sa ce? Sa ma faci intr-un joc? Ma pis pe el si pe tine si pe toti care sunt de partea ta, esti un nimic in fata mea si in a celor care gandesc ca mine, is ei putini, dar macar exista. Vedeti-va coaie de treaba voastra si nu mai tot comentati in stanga in dreapta ca vai ce-i fac lui x sau y, deviniti din ce in ce mai penibili.

Ati ajuns sa "distrugeti" comunitatea care oricum era distrusa din cauza puterii financiare care domina peste tot in lume, dar deja deviez de la subiect si mna.

Cam atat cu "revolta" mea. Continuati tot asa mizeriilor, continuati cu atitudinea asta de prost gust, deoarece asta va caracterizeaza.

MULTA MUIE PERSOANELOR CA VOI.

Copilandrule tu ai venit aici si ai inceput sa plangi, acum ce faci, plangi din nou. Esti patetic, iti doresc tot ce imi doresti si tu mie:) Nu are rost sa ma cobor la gradul tau de cultura si inteligenta, chiar nu are rost sa imi distrug evolutiile cu un copilas. Hai te pup si te respect, chiar daca tu esti un copil. ``Prost sa fii, noroc ca esti``

Acum iti dedic o melodie.

Edited by AIM Cokemeister

@, Tu te vezi cat esti de penibil ? =)) ne vorbesti noua despre certuri/jigniri/scandaluri dar tu tocmai ce ai scris un roman in care ce faci? jignesti/provoci cearta etc, hai gau la cotet penibilule care esti tu penibil ca nu impresionezi pe nimeni ;), poate doar pe ceilalti penibili de la tine din factiune.

PS:Sunt smecher si in RL, spre deosebire de tine.

Edited by AIM NewLife

@@AIM NewLife, Ce sa faci domnule Newlife, omu nici poza cu el nu are. Cred ca e asa de urat incat da sa pice forumul. hUYxAsc.jpg

Fanii mei se uita la discuti, sper sa va dea Dumnezeu mintea, poate iesiti si voi pe afara. Tot am adus vorba de ``afara``, va arat putin grafica de afara.qM5mSZj.jpg Neam de neamul vostru nu a vazut asa grafica, praduitorilor.

@@RoberT ZEW, Bai grasule, ce sa zic, dai dovada de un caracter de femeie. Ce m-am vazut boss cu HQul, ca daca e sa-mi aduc aminte: ``Tu cand ai intrat in GSB, cand era VDT la putere te bateai pe la wrost si astea`` Bai umflatule, de te alerg 20 de minute slabesti 15 kile. Nici tupeu n-ai sa iti las replica pe wapp, femeie ce esti. \

Felicitari pentru waruri, suntem buni da'ne dreq.

Si acum toti fanii cu ochii pe discutii sa vedem ce a scris NewLife, mwhahahah, n-ati avut ce vedea de data asta, tristut.

Sa dati atac, 4 atacuri vreau, altfel bag demisia, nb.

@, asa e

azi iar ne-am rugat de voi sa veniti pe zona la warul cu GSB pe HQ VTB, sper ca maine sa nu se mai repete.

Avem 3 waruri:

91eby77.png

Maine, 18.05.2016, ora 19:45 toata lumea in HQ cu job arms si minim 20.000 materiale.

Avem trei waruri si vreau prezenta maxima.

Cine lipseste nemotivat are FW, accept doar doua invoiri.

1. Green Street Bloods - Verdant Family - Verdant I LS - 20:00 - 20:30

2. Green Street Bloods - Verdant Family - Car Rent LS - 20:30 - 21:00

3. Verdant Family - Green Street Bloods - Airport I LS - 21:00 - 21:30

REPET, PREZENTA SI SERIOZITATE MAXIMA!

Salut, de azi suntem colegi, sper sa ne intelegem bine.

@@Decimo AllenMinyo, Sunt ucenicul lui Anndi, nu incepe un razboi pe care nu poti sa-l castigi. ;)https://www.youtube.com/watch?v=wsOoDhM5RDc `

@@AIM HyperOwn,Ce postezi tu pe aici bai, Cristocea?

@,Inca astept acea zi in care o sa prindeti 2 atacuri intr-o singura zi.

M-am bagat si eu la somn, sa aveti grija de voi padawanii mei.

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/51989

Si citez:

Reported player offline SKY.BELEAUA[ZEW] posted on 18.05.2016 00:41 Faci posturi cand eu nu fac nici un post, ok
Pai cum? Dupa ce ai dat PM ca sa primeasca wipe membrii din Verdant, dupa ce ai dat PM cu mine si cu Colors ca vezi doamne avem log-uri IP comune (nici nu am avut, dar csf...), posibil din ce zicea Coke sa fi dat PM si cu el ca vezi doamne are aim pe filmare, dupa ce ai dat sau urmeaza sa dai PM cu ups.pro si DariusOwn pt drq mai stie pentru ce, iti permiti sa spui asa ceva? :))

Trezeste-te la realitate, tu crezi ca tot ce zboara se mananca si ca toti sunt mai prosti ca tine (cam greu de altfel) sa te creada...

Da-ti-ar Dumnezeu termopan la creier sa vezi prostia cum se lupta! ;) ;) ;)

ON Topic: Astazi vreau sa va vad 30+ pe turf si sa dati ca fTd. :)

Felicitari si pentru warurile din aceasta seara, baieti. Pacat ca ne-a anulat attackul, puteam avea 4 turfuri acum. Incercam sa prindem doua pentru maine ca sa recuperam.

#shafdepaginadarnunumai

Edited by AIM Nowerbach