Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari tuturor pentru warurile de azi, pacat ca s-a anulat attack-ul, totusi unu din sublider sau nower trebuia sa traga o privire pe rpg pentru ca erau sanse destul de marisoare sa se faca bug, ma rog, e bine ca avem maine un attack si doua waruri de antrenament, another 50k

Felicitari pentru warurile de azi, i-am batut lejer. desigur ca la prima zi de waruri tre' sa ma ia un admin la teste =)). Ne auzim maine la wars, nb.

Felicitari ba pentru warurile de ieri. Incet-incet recuperam turfs si renuntam la toate certurile cu cei din GSB, Avispa etc. Pana la urma e doar un joc, iar jocurile-s facute sa re relaxezi nu sate enervezi :))

Noapte buna, astazi am teza la mate.

Este greu sa prindem 2 attackuri cum am zis si in game.... in SF sunt 2 ganguri care cu siguranta dau pe GSB... ELC SI Avispa.... in LV toate 3 gangurile... PIMPS, TTB si RDT... Noi in LS si VTB...

deci 8 ganguri care ataca GSB... daca noi prindem 1 attack din cele 8 e bine manilor :))

Hai salut, ce faceti? Sper sa ajung azi la waruri, daca nu csf n-ai csf.

O dedicatie pt fanul meu number 1: http://imgur.com/XRACANa ,uite functia nu e functia.

Un PM corect, cum ii place lui (ce tie nu-ti place, altuia nu-i face), csf... Umbla vorba ca iar are de gand sa faca marsavii, pe langa cele facute recent. Eu am zis ca o sa ai de suferit daca incerci sa-mi scoti membrii si ti-a atras si LuNg atentia.

Ar trebui s-o lasati asa,balanta e echilibrata in momentul de fata si sa ne vedem strict de waruri si relatiile interumane aferente cu adversarii, revenind la normal ;). Ajunge cu atata ură,deja jocul a luat o oe aratura

@, Ce faci domnu' SKY, imi era dor de tine si vroiam sa-ti scriu putin aici la discutii VDT, apropo cum merge treaba cu helperu' ? Am dat azi /helpme, dar nu mi-a raspuns nimeni... cred ca sunt in doliu, fiindca ai fost scos din functie, apropo mai tii tu minte, cand l-ai tradat pe fratemiu ( Phenomz0r zis Bogdan ) stiiai ce ii poate capu' si ce relatii are, sa zicem asa, dar ce te-a interesat pe tine, pentru tine erau importante turfurile intr-un joc, nu prietenia, cand eram eu ELC r6 si tu sublider 69, cand am inceput noi sa cucerim, cand ma injurai pe /sms ca am cod si cica pui tu admini sa ma baneze, imi pare rau de tine, sa te inveti si tu minte, pe viitor sa nu-ti tradezi prieteni si nu mai juca pentru turfurile din joc.

Edited by AIM Colors

@, echilibrata o sa fie atunci cand isi vede fiecare de treaba lui si nu incearca toti descultii sa-mi scoata prietenii din factiune.

Cat timp el inca e in factiune si in loc sa isi vada de jocul lui incearca sa imi scoata mie prietenii, nu o sa fie "balanta echilibrata".

@@RoberT ZEW, daca fata de tine am gresit, imi cer scuze, ti-a zis si Radu ca nu am avut intentia asta. Nu am cum sa stric prietenia cu Coke, care m-a ajutat in repetate randuri si s-a dovedit a fi prieten adevarat, oricum ma cert toata ziua cu el sa nu va faca posturi unora dintre voi care sunteti baieti cu caracter, dar nu stiti asta... Iar daca ma faci tradator pentru ca nu am venit in GSB, ti-am explicat ca nu pot sta in factiune cu oameni de nimic ca SKY, care isi vand prietenii pentru niste patratele colorate, vorba lui Cristi: "Nu pot sa ling unde scuip."...

Edited by pHeNOMz0r