Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Peaceful, nu stiu ce cred ei, eu stiu sigur ca clanul AIM nu a avut nicio implicare in lista de vot de la GSB.

Sincer, voiam sa ia Road lider in momentul asta ca astepta de mult...

Si eu, a stat 8 luni, in timpul asta putea ajunge lider la orice alt gang... ehm, asta e, nici el nu putea sa faca prea multe cat timp era conflictul nostru cu zew

@@Peaceful, ba, eu n-am nimic cu nimeni din ZEW in afara de minusaru' ala de SKY. =))

El zice de "fani" cica. =)) Ia auzi, vere, adevaru' e ca el se filmeaza la war-uri cum face +20 si posteaza pe YouTube si are multi fani care ii urmaresc activitatea. ;)

EDITED: Nevermind partea a doua. :))

Edited by pHeNOMz0r

Salut! Accesta este ultimu' meu post aici! Va doresc un joc placut in continuare, pentru mine s-a terminat! O sa mai intru pe forum sa va salut, un status update, etc :))

Respect Nower, esti un lider de nota 10!!

Nu uit: Piscot sefu' meu!

Va respect pe toti si va pwp.

Ceva amintiri aici: http://imgur.com/a/WWafT

Va urez succes mafiotilor, a fost cea mai frumoasa mafie in care am fost, va doresc mult succes! #LSNEGRU!

P.s:Revin dupa ce ajungeti la greu, de exemplu o sa pierdeti ls, imi lasa phenom/nower mesaj pe fb sau PM si ma reintorc, dar astfel, nu :*

@,np,mi-a parut bine ca v-am cunoscut si am muncit impreuna, a fost o perioada frumoasa! Ne auzim pe forum, aici o sa mai intru aproape in fiecare zi, sa vad daca mai sufera astea din GSB + sa va vad pe voi, cum castigati la waruri.

P.s: au plecat in TTB, mafie gata facuta, Pimps sunt la pamant, rdt la fel, acum o sa ia iar 24 turfuri si o sa fie mandri de ei, mama..

@, Si eu, am avut Hearthseeker Orianna, Lord Darius si inca unu pe Singed. Am dat reroll si mi-a picat o jigodie de sasquatch nunu, vai viata. Daca nu dadeam reroll aveam si project lucian permanent acum da csf.

Edited by EvilSeph ZEW

@, multumesc pentru tot, pastram legatura pe fb, te-ai dovedit a fi un prieten de incredere si un om de nota 10.

Daca cumva treci prin Bucuresti, imi dai un telefon si vin dupa tine. =))

@, Bafta patroane, stai linistit ca avem noi grija de bajetii rai, doar ca mai intai tre' sa ne terminam treaba aici ca inca mai sunt bajeti rai ramasi si in GSB sti cum zac, dupa ne mutam. Si da, ei doar asa pot bate recorduri, dand WIPE la mafia adversa, mergand in mafii unde n-au adversari etc, ne-am obisnuit deja.

@, @@EvilSeph ZEW, ce aveti ma mie mi-au dat astia numa campioni la hextech :-J

@, bafta mai departe!

@@Kawse, Ho ma ``haladitule``, GSBul a luat LSul cu VDT care avea 10-15 membri si cu VTB pe care o bat singur. :-@:-@:-@:-@

@@RoberT ZEW,

1. Esti un butoias. ( #CLICKPĂMINE )
  2. Lasa naiba selfiurile
  3. Kf?
  4. Mai plangi mult?
  5. RayBan am vazut ca scrie pe ochelari tai.
  6. Sunt din aia de aviator?
  7. ufece, cf?
  8. Iesi pe afara.
  9. Snr dog ^ :)^

@, Nebun ai ramas.

@@AIM NewLife,fYkZ5UO.jpg

@, Boss, dam si noi 2 atacuri astazi? Ziceam si eu.

@, Ai facut pasul cel mare, te-ai lasat de samp. Acum mai trebuie sa te lasi si te FAP-FAP-FAP.

Edited by AIM Cokemeister