Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, cand mi-a bagat cine mi-a bagat tintele la tinta acum imi scipiceste tinta si nu-mi place, vreau sa fie fixa la rifle un punct spre ex, care imi face asta are un os.

Baaa, ce mai faceti, n-am facut nici o prostie cat am fost beat, deci e bine :) mai postati aici baa inactivilor.

@@AIM NewLife, multumesc frumos, sper sa nu tina warurile inactive pana pe 8 dar cred ca asa va fi... cat timp sunt zilele B-zone.

@, a ta n-are nimic ma, a mea e naspa ca sclipiceste si nu-mi place, vreau si eu ca a ta un punct da nus cum sa fac ... :( ca a incercat cieva sa mi-o faca dar tot scipiceste.

Bossule, da pm si iti dau eu tinte cat iti tine pc-u ala al tau :))

@@SweeLy, Ai bagat ceva Interface Editor cumva? De la aia, cred ca este.

Salut, azi o sa fim colegi, sper sa ne intelegem bine, intr-o ora o sa fac level 20.

Va salut.

Am dat restart la GTA, am luat alt gta3.img dar deagaba..Nu stiu ce sa ma mai fac cu el, ma calca pe cap la culme.

Seara buna baietii mei, am o problema cu sa-mp-ul, am vrut sa intru acum si imi dadea eroarea asta : http://imgur.com/a/EgsX2, ma puteti ajuta si pe mine cu problema asta?

Iti trebuie al crack,No report plz :)).Daca nu merge imi lasi un pm

Edited by MeMoRy Legend

Salut baietii, am o rugaminte mare la voi, care va stiti ca incepeti scoala sau alte lucruri si nu puteti veni la waruri de la 20:00 -22:00 sunteti rugati sa va dati demisia ca incepand de pe 08.09.2016 vor fi acceptate doar 2 invoiri pe zi de war, pentru a ajunge unde ne-am propus, trebuie sa stiti acest lucru inca de acum , am nevoie de locuri in Verdant pentru a venit niste membri, vreau sa va ganditi bine si in decursul zilei de astazi sa actionati, nu voi accepta mai mult de 2 invoiri pe zi de war. Ganditi-va bine la acest aspect si faceti ceea ce credeti ca este bine pentru voi.

ANUNT IMPORTANT!!!!!!!

Maine la ora 15:00 avem sedinta cu toti membri VERDANT , pana acum stiti ca nu am facut sedinte dar acum e un moment in care trebuie sa ne mobilizam si sa actionam.

Multumesc @Prodan,@Spices @MosuFTW @Sharawy @FlavY, @Druxler, Pentru ca sunteti alaturi de mine si cand v-am chemat ati venit cu mine.

Maine la ora 15:00 o sa si eu sa va spun niste cuvinte importante!

Cine nu poate sa fie ON intre orele 20:00 - 22;00 va rog sa va punti demisia, trebuie sa facem 5 locuri in factiune, sa vina membri noi, cine este cu capul pe umerii si vrea sa ne ajute, puneti-va demisile, sa nu tineti locul degeaba... Multumesc de intelegere, sper sa nu fiu inteleg gresit,Va pwp :*